merhaba,
arayışınız devam etmekte ise benim de annem bakmak için bebek arıyor.10 küsür yıllık bebek bakımı yapıyor. 3 kardeşiz ve bizleri büyüttükten sonra torunlarınıda büyütüp manevi torunlarınıda büyüttü. bi süredir evde ama ev hanımlığına alışık olmadığı için mutsuzsuz.....güvenilir kaliteli ailelerin bebekleriyle ilgilenmek istiyor.....ilgilenen annelerin dikkatine....
Merhaba arkadaşlar.
Beylikdüzünde 4 aylık bebeğime gözü gibi bakacak bakıcı arıyorum. Evde annem olacak. Beraber bakabilirler. Hafta içi 08:00 ve 17:00 arası çalışılacak.
oğlum 3 yaşında 8 aylık hamile olduğum için artık işten ayrılıyorum ve çocuğumu da cici annesinden alıyorum. Cici anne diyoruz bakıcımıza. 1 yaşından beri bakıyor. Sinanoba da oturuyor. Düşünen arkadaşlar varsa sizleri irtibata geçirebilirim. kendi oğluma nasıl baktığını bildiğim için gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye edebilirim.
oğlum 3 yaşında 8 aylık hamile olduğum için artık işten ayrılıyorum ve çocuğumu da cici annesinden alıyorum. Cici anne diyoruz bakıcımıza. 1 yaşından beri bakıyor. Sinanoba da oturuyor. Düşünen arkadaşlar varsa sizleri irtibata geçirebilirim. kendi oğluma nasıl baktığını bildiğim için gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?