Beylikdüzü civarı çocuk Dr u

Esrayklmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
14
7
1
38
arkadaslar iyi günler başka bir konu daha açmıştım kimse cvp vermediği için cok tereddüt te kaldım tekrar bi konu açmaya ama ben Beylikdüzü civarında iyi bir çocuk Dr arıyorum aslında büyük kızımda Bahçelievler de oturuyorduk orda Emin Mindan a götürüyorduk ama Suan hem cok uzak hem aşırı pahalı oldu bu çevrede önerebileceginiz deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum

Merhaba 3 aylık bebeğim var medilife serdar beyden çok memnunum aslında ama randevu sıkıntısı ve telefonla ulaşım imkanı maalesef yok cuma günü vedat baş a gidicem çok övüyorlar yengem götürdü yeğenimi çok memnun kaldı sigorta geçmiyormuş ama telefonlar ulaşım imkanı varmış muayenesi 180 tl miş cuma günü gittikten sonra deneyimlerimi sizinle paylaşırım :)

Merhaba 3 aylık bebeğim var medilife serdar beyden çok memnunum aslında ama randevu sıkıntısı ve telefonla ulaşım imkanı maalesef yok cuma günü vedat baş a gidicem çok övüyorlar yengem götürdü yeğenimi çok memnun kaldı sigorta geçmiyormuş ama telefonlar ulaşım imkanı varmış muayenesi 180 tl miş cuma günü gittikten sonra deneyimlerimi sizinle paylaşırım :)
Merhaba gidebildiniz mi nasıl di Dr bey in yaklaşımı memnun kaldınıZ mı

Back
X