Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası beylikdüzü-esenyurt-yakuplu civarında oturan bakıcı arıyorum acil

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

manifesto123

....
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
2.551
7
641
44
merhaba kızlar. esenyut mehterçeşme civarında oturuyorum. 15 aylık kızım var.annem bacağını kırdı ameliyat oldu ve benim Bakıcıya ihtiyacım var. eşim 2 hafta gündüz 2 hafta vardiyalı olarak çalışıyor o yüzden çalışma planı aşağıdaki gibi olacak şekilde kızıma özveri ile bakacak birine ihtiyacım var.

2 hafta 8- 19:00
bir hafta 15:00-19:00
bir hafta 16:00-19:00

öncelikle geçmiş olsun cocugunuza.mesaj atmıssınız cevap yazamıyorum o yuzden buradan ulaşabıldım.yakuplu da oturuyorsunuz sanırım.bizim evimize getirebilme imkanınız var mı?annem bir bebege bakıyor,eve getiriyor.benımde bir oglum var.eger getirmek istersenız ablamda sizin kızınızla ılgılenır.hemde cocuklar kalabalık ortamda daha sosyal yetişirler.burada hıcbır cocuk dıgerınden ayırt edılmez!!!

Anneniz bir bebeğe bakıyor birde sizin çocuğunuz var. Zor olur ama. Ablanız bakabilirse eğer bize gelirse çok daha iyi olur. Ablanızın kızıma evinizde bakılmasını istemenizdeki sebep annenizin yükünü hafifletmekse eğer bize gelip kızıma baktığı zamanlarda sizin çocuğunuzuda getirebilir bize. Akşamları arabayla ben eve bırakırım. Bazı durumlarda bende getiririm kızımı ama çoğunlukla kendi evimde bakılmasından yanayım.

Bu arada çocuğumda bi sorun yok.geçmiş olsun demişsiniz ama bacağını kıran benim annem. Annem bakıyordu kızıma. Bakıcı aramamdaki sebepte bu artık bakacak durumda değil.

çalışma saatlerini güncelliyorum. Bir hafta 08:00 - 19:00 , bir hafta 15:00-19:00 , bir hafta tatil yani gelmesine gerek yok. Sonraki hafta yine sabah 8 olarak dönüşümlü olacaktır.

çalışma saatlerini güncelliyorum. Bir hafta 08:00 - 19:00 , bir hafta 15:00-19:00 , bir hafta tatil yani gelmesine gerek yok. Sonraki hafta yine sabah 8 olarak dönüşümlü olacaktır.

canım ben sanırım yanlış anlatmışım.benım evım anneme yakın annem suan bır bebege bakıyor ama baska garantili ıs bulunca bırakacak tabıkı.ben oglumu yalnız buyumesın bebekle oynasınlar diye anneme getiriyorum.zaten kendı ogluma ben bakıyorum.yanı ablam ben annem iki cocukla ilgilenıyoruz suanda.aglamaya fırsat bulamıyorlar.butun gun oyun oynuyorlar.ama bazen bebegın abıısını bırakıyor annesı iki cocuk zor geldıgı ıcın annem saatlerıde daha uygun daha hafif bir iş arıyor.temızlık yapmayacak bilginize... eger hala ilgilenıyorsanız goruselım.

merhaba ben 22 yaşındayım evliyim bir erkek çoçuğum var çok akıllı sosyalleşmeyi çok seviyor ve işe ihtiyacım var bu iş ilanınızı gördüm uygun buldum kendime çalışma saatlerini yalnız ben kendi çoçuğumu yanımda getirmek zorundayım eğer kabul ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…