Doğuma Hazırlık Beylikdüzü Hastane Tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
363
Merhaba arkadaşlar
12. Haftadayim ve bu zamana kadar hep medilife hastanesine gittim
Doktorum Ali Sunay di ve aksam 18:00 den sonra çalışıyordu.
Persembe randevum vardi gittim yok dediler.4 saat sonra gelir dediler.
Cumartesiye randevu aldim.aksam8den sonra gelir dediler.
Aksam 8 oldu doktorun hasta bakamayacağı söylendi. Kala kaldik..bosu bosuna gun kaybettik
Herseyi geçtim acil bir durumum olsa hastanede nöbetçi doktor yok.

Yeni bir doktor ve hastane arayisindayim.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar..:KK51:

Merhaba arkadaşlar
Aksam 8 oldu doktorun hasta bakamayacağı söylendi. Kala kaldik..bosu bosuna gun kaybettik

cnm beylikdüzü kolanda fuat karatepeye gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan. 23 haftamdayım bende. Biraz soğuk durur ama güven veriyor.

Merhaba arkadaşlar

he bu arada hastane de 24 saat kadın doğumcu var canım kolan da. yani kolan hastanesi iyimidir bilmem tabi de şuana kadar sıkıntı olmadı ve doktorumdan memnunum.

Kolan hastanesinde Ablam 4 ay önce Doğum yaptı çok memnun kaldı hastanede doktordan, ebeden hemşirelerden herkesten çok memnun kaldı. Zaten ne olsa biz kolana giderdik çok iyi bi hastane. Şimdi taşındım ama Beylikdüzü’nde olsam kesin kolana giderdim.

Merhaba arkadaşlar

Ah o ali bey benimde Hastan e değiştirmeme sebep oldu .Ne soruma cevap verir ne de yeterince ilgili habire güler. MEDILIFE bırak derim .Kolanı asla düşünme aşırı derecede paracı ve ilgisizler .Reyap Diler hanıma gidiyorum .Gayet ilgili ve sorularıma cevap veriyor. Şimdilik memnunun böyle giderse yüksek ihtimal Allah izin verirse orda doğum yapacagim. Tavsiye ederim.

Ah o ali bey benimde Hastan e değiştirmeme sebep oldu .Ne soruma cevap verir ne de yeterince ilgili habire güler. MEDILIFE bırak derim .Kolanı asla düşünme aşırı derecede paracı ve ilgisizler .Reyap Diler hanıma gidiyorum .Gayet ilgili ve sorularıma cevap veriyor. Şimdilik memnunun böyle giderse yüksek ihtimal Allah izin verirse orda doğum yapacagim. Tavsiye ederim.
Evet, ben kolanda Fuat Beye gidiyorum ama Reyap diler hanım da doğum yapan 2 arkadaşım var , ikisi de çok memnun ben onda randevu bulamamıştım fuat beye gittim, beğendiğim içinde kaldım. Soran arkadaş Reyap da iyidir yani, Diler Hanım.

Evet, ben kolanda Fuat Beye gidiyorum ama Reyap diler hanım da doğum yapan 2 arkadaşım var , ikisi de çok memnun ben onda randevu bulamamıştım fuat beye gittim, beğendiğim içinde kaldım. Soran arkadaş Reyap da iyidir yani, Diler Hanım.
Kolan da yabancı bir doktor vardı hals orda mı bilmiyorum grip olmuşum gebeligimin başlarındayım daha 6 haftalık mı ne bana dedi ki bitki çayları iç .Bende hiç bilmediğim hangi çay Zarar Li değil hepsini içtim. Haftasına düşük yaptım. Ve söylerken de o kadar rahattı ki bebegin kalbi durmuş yarın gelin alalım diye .Dünyam başıma yıkıldı. Sana iyi doktor rastlamış olabilir. Allah hepimize sorunsuz sağlık Li doğumlar nasip etsin

Bende Reyap Işık hanıma gidiyorum çok şükür memnunum şuan..

Kızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
1. Beylikdüzü kolan hospital Dr. Fuat KARATEPE
2. Medicana Dr. Selman LAÇİN
3. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç KARLIKAYA

Benim olursa 2.gebeligim olucak Ali sunay beye gidiyorum catlatma ignesi deniyoruz 3 aydır hamile kalamadım Ali beye gidip hamile kalma sürecinde bilgili oldugunu düşünüyor musunuz Ali beyin hastasi varmi?

Back
X