Beylikdüzü kolan hastanesi doğum ücreti

Bende beylikdüzü kolanda doğum yapacağım İnş bende ücretini merak ediyorum bir sonraki kontrolümde sorucam yazarım

Nihan hanında renkli gorebiliyormusunuz bebeğinizin acaba ?
Bana şimdiye kadar hiç renkli açmadı vala görebiliyo muyuz ben de merak ediyorum. Kızlar çok memnun musunuz nihan hanımdan? Benim azcık hareketle bile saatler süren kasılmalarım oluyo dr normal diyo buna hep. Ama ben normal değilim.

Ben mehmet alicige gidiyorum ama nihan hanımı çok duydum canım memnunsan devam et bence kaç haftaliksin 27 oldum benimde oluyor ara ara yatakta dönerken bile canım yaniyor

Ben mehmet alicige gidiyorum ama nihan hanımı çok duydum canım memnunsan devam et bence kaç haftaliksin 27 oldum benimde oluyor ara ara yatakta dönerken bile canım yaniyor
29 haftalığım canım. Ben hiç iş yapamıyorum yürüyemiyorum cidden drun normal dediği gibi bi durumda değlim ya. Kaskatı kesiliyo karnım hemen. Rahatsızlık veriyo. Sonra çıkıyo zaten acısı. Saatlerce kasılmalar yaşıyorum

Anladım canım istersen başka bi doktora daha git ama benim doktorum da artık bebeğin yeri daraldığı için bunların olabileceğini söylemişti fazla ani hareketler yapma eğilip kalkma sol tarafina yat dinlenirken

Bende nihan hanima gidiyorum iyi bir dr cok ilgili ama ben yeni dogan unitesi icin hijyenik degil diye duydum buyuzdende cok sogudum ne yalan soyliyim kafam cok karisti sizin orada dogum yapan tanidiklariniz varmi?

Benim merak ettigim dogum yapan kimse varmi orada yani yeni dogan unitesini birebir goren dogumda sonraki hizmet bebek bakimi vs.. nasil onlari bilen birini arıyorum açıkçası

Arkadaşlar ben kesinlikle kolon hastanesini önermiyorum orda ki hiç bır dr profosyonel değil hastaya Direk çok afedersiniz yontulucak kaz gibi görüyorlar benim evimin yani nerdeyse ama ben hiç gitmiyorum medilife ve hatta beykent tip cerrahi kolondan bin kat iyi tabi bu benim fikrim

Arkadaşımın erken doğum yaptı Orda 60 gün kaldı küveze de ve elli tane boşa para vermesini gerektirecek işlem yaptılar sonunda da hastane mikrobu kaptı bebek ve dr dediği alın bebeginizi artık yapabileceğimiz bişey yok yada 2 binlik yine var vitamin onu yapalım bence aklınız varsa hastaneye bulasmayın tabi yıné söylüyorum arz talep meselesi çok memnun olan da vardır biz hiç memnun kalmadik

Bilgiler icin cok tesekkur ederim hanimlar sagolun bende gitmiycem bundan sonra herkes cok kotuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…