Beylikdüzü kolan hastenesi

deylul

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
8
0
16
İstanbul
Merhabalar Beylikdüzü Kolan Hastanesinde doğum yapan var mı aranızda. Ya da tanıdığı olan.
Herkes her hastane için birşeyler söylüyor. Kafam karıştı. Hangi hastaneye hangi doktora gitmek lazım.
Kolan hastanesinde Fatma Gençtürk Özer ve ya Nihan Koçak'a gitmeyi düşünüyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Canım 26 haftalık hamileyim ve en başından beri Fatma Gençtürk Özere gidiyorum ilgisi, tavrı ve açıklayıcılığı çok güzel çokta memnunum kendisinden, nasip olursa aynı hastanede kendisinde doğum yapıcağım:)

Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ben yarın ilk kez gideceğim. Sanırım 5 haftalık. Ama daha birşey görmedik. Hele bir keseyi görüp kalp atışını duyalım da...
Randevu sistemi yok diye biliyorum. Çok sıra oluyor mu gittiğinde...

İnşallah çok güzel haberler alırsınız biran önce, daha çok küçücük o hemencik büyücek ama :)
Evet randevu sistemi malesef yok kimi zaman yoğun kimi zaman daha sakin oluyor, sabah 9 gibi gidip dolmadan sıra almak daha rahat oluyor

Merhaba kızlar. Dün fatma hanımin hastasi olarak spinal epidural kombine sezeryan yaptım. Çok güzel bir ameliyat geçti uyaniktim. Ameliyat ekibinden çok memnun kaldım . Iki gün olacak hastanedeyim hemşirelerden çok memnunum . Bu benim ikinci doğum ilk hastane ile kıyas yapabiliyorum ilki berbatmis. Sabah çıkışimiz olacak. Ve fatma hanıma tavsiye ile geldim. Kendisi harika bir doktor.

Gözünüz aydın :) Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
Çok teşekkür ederim yorumların için. Bu halinde bile bize bilgi verdiğin için ekstra teşekkür hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…