Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Ali Metin Celep hakkında bilgisi olanlar

Ticaret kafasındalar. Hiç iyi anılarım yok orda. Tamamen zaman kaybı. Sayelerinde tüp bebek denilince bile kalbim sıkışiyor. Bahçeci iyi diyorlar ama yeni tedaviye psikolojik hazır olur muyum bilmiyorum. Calisirken zor oluyor ama Yakın uzak demeden şartları zorlayip iyi bir yere gitmek lazım.

Bahçecide Güvenç beyi ben çok duydum ve görüşmeyede gittim. Çok ilgili ve bilgi bir doktordu. bana aşama aşama anlattı herşeyi... Bende stresli bir işte çalıştıgım için psikolojim kaldırmaz diye tüp bebek sürecine başlamadım. Şİmdi işten ayrıldım. Kendimi iyi hissediyorum. birkaçay kendimi dinlenmeye aldım.Aralık veya ocak ayında başlayabilirim. tekrar görüşmeye gidecegim bu ay...Beylikdüzünde oturuyorsunuz sanırım sizde ..

Bende beylikduzunde oturuyorum. Cok atastırdım heryere gıttım gorustum. Gece gunduz ulasabıldıgım. Aradıgımda sussada kapatsam hıbı bır tavrı olmayan .. duygusal oldugum bır surecteyım sonucta. Bana destek olan bırı en önemlisi işinde cok tıtız ve ıyı.
Ekıbı ve hastane labaratuarıda oyle. Memorıal cem demırel.
Merhaba. Ben de aksine yaşadığım ilgisizce tedaviden dolayı Cem demirel ve ekibini asla tavsiye etmiyorum . Hakkımı memoriale helal etmiyorum

Back
X