Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriBEYLİKDÜZÜ MEDİCANA' DA tedaviye başlayan ya da başlayacaklar
kızlar merhaba :)
yazmak istedim size bende kasımda 2. tedavimde hamile kaldım drum mehmet bey ilk tedavimde orda olmuştu
inşallah güzel haberlerinizi alırız RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın ben drumdan da hastanedende çok memnun kaldım
kızlar merhaba :)
yazmak istedim size bende kasımda 2. tedavimde hamile kaldım drum mehmet bey ilk tedavimde orda olmuştu
inşallah güzel haberlerinizi alırız RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın ben drumdan da hastanedende çok memnun kaldım
Herkese merhaba Arkadaslar . Bende medicana da tedavimi oldum ve cok sukur kan sonuclarima gore hamileyim. Bugun aldim sonucumu. 3 hafta sonra keseyi gormek icin gidicem insallah . Darisi butun isteyenlerin basina.
Herkese merhaba Arkadaslar . Bende medicana da tedavimi oldum ve cok sukur kan sonuclarima gore hamileyim. Bugun aldim sonucumu. 3 hafta sonra keseyi gormek icin gidicem insallah . Darisi butun isteyenlerin basina.
Ben kasimda basladim tedaviye pco lu oldugum icin ohss ye yakalandim ve transferim iptal oldu. Embriyolarim donduruldu. Subatta dondurulmus transferim oldu. Simdi cok sukur hamileyim ama tam emin olmak icin 17 martta keseyle kalp atisi icin ultrasona giricem. Insallah ordanda gulerek cikarsak yola devam.
Selman bey aysun hanim cok iyiler tavsiye ederim.
bende ocak ayında aysun hanımla görüşmeye gittim benden bir kaç tahlil istedi ancak bu ay yaptırabiliyorum tahlillerimi sonrasında kısmetse tedaviye başlıycam benim yumurtalık rezervim az olduğundan yaş da 30 olunca tüp bebek ile denemeye karar verdik bakalım hayırlısı artık. ilk aysun hanımla görüştüğümde beni cok olumlu etkiledi onun için sanırım aysun hanımı tercih ettim doktor olarak ama bildiğim kadarıyla diğer doktorlar ile birlikte karar alıyolar ve boyle ilerliyo tedavi buda bi ekip olduklarını gösterdi bana ve simdi daha cok güveniyorum onlara....