Tüp Bebek Merkezleri beylikdüzü medicana international selman laçinde tüp bebek yaptıranlar

Aslinda ben onur beyi cok seviyorum. Cok ilgili 24 saat wats uptan yazabilirsin. Her konudada cok yardimci oluyor. Ama tabikii tup bebek konusunda basari oranini bilmiyorum. Ben ilk olarak ona avcilar medicanaya gittim jinekoloji olarak cok hastasi var cok yogun esimin sperm sorunu oldugi icin bize tup bebek onerdi hemen. Aslinda cok sevdigim icin de bilmiyorum degistirip degistirmicem konusunda kafam cok karisik

Aslinda ben onur beyi cok seviyorum. Cok ilgili 24 saat wats uptan yazabilirsin. Her konudada cok yardimci oluyor. Ama tabikii tup bebek konusunda basari oranini bilmiyorum. Ben ilk olarak ona avcilar medicanaya gittim jinekoloji olarak cok hastasi var cok yogun esimin sperm sorunu oldugi icin bize tup bebek onerdi hemen. Aslinda cok sevdigim icin de bilmiyorum degistirip degistirmicem konusunda kafam cok karisik

benim kafam da aynı. bu tedavi gören hepimiz çok hassasız bi de ben nefgatif sonucumu görünce çoook fenelaştım(((((ama yapacak bişey yok. bu arada senin işler nasıl? oldu mu transferin?

Selam arkadaslar hepnizin yorumunu okudum. Bende arkadas tavsiseyesiyle Medicanayi buldum 2 kisi gitmis ikiside cocuk sahibi suan.
Bizimde ilk denememiz olacak bakalim nasil olacak, cok heyecanliyim.

Selam arkadaslar hepnizin yorumunu okudum. Bende arkadas tavsiseyesiyle Medicanayi buldum 2 kisi gitmis ikiside cocuk sahibi suan.
Bizimde ilk denememiz olacak bakalim nasil olacak, cok heyecanliyim.
Sise hayırlı olsun. Ben yaptırdım ilk baharda şimdi ikizlerimi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, bende dün yaklaşık 1,5 seneden sonra medicana'da donmuş halde beni bekleyen 2 adet yumurcağı transfer ettirdim nihayet. İlk transferim negatifle sonuçlanmıştı, bakalım 1 temmuzda haberler nasıl olacak? Ben merkeze ilk başladığımdan beri tek bir doktorda ısrarcı olmadım. Hep aynı şeyi savunuyorum nitekim bu bir ekip işi ve sonuçları hep Selman bey değerlendiriyor. Bana her iki tedavimde de ne kadar doktor varsa o baktı, transferimide uygun olan yaptı. Bunca ilaç vs sıkıntı arasında birde bunları dert etmemeyi seçtim ben. Eskiden merkezde Demet hanım ve Mehmet bey vardı şimdi onlar yok. Onur bey ve Fatma hanım gelmiş. İkiside çok tatlı insanlar ama Onur bey kadar sıcak kanlı, sevimli, cana yakın doktor bulmak zordur sanırım. Transferimi kendisi yaptı, o kadar rahatlatıcı bir hali vardı ki o stresli ortamda ihtiyacınız olan tek şeyde bu zaten. Kesinlikle egosuz bir insan olmak böyle bir şey sanırım. Ben kendisini önce insan olmayı unutmadığı için gönülden tebrik ediyorum. Umarım yolunu hiç bir zaman değiştirmez ve hep başarılı olur. Adının geçtiğini görünce dayanamadım bende fikrimi belirtmek istedim :) Sevgiler..

Istanbuldayim, bir haftadir basladim tedaviye. Bakalim nasil olacak.
Benim
Aysan hanim ve Doktor Fatma hanim ilgileniyor benimle. Hepsi cok guler yuzlu cok iyi davraniyorlar. Bakalim sonucu nasil olacak.

Back
X