beylikdüzü medicana kadın doğumcu

arkadaşlar merhaba yorumlara baktım fakat dr ali metin celep e giden varmı yada bilgisi olan...

beylikdüzü medicanada olduğuna eminmisin?ben oraya gidiyorum ama ismini hiç duymadım.ben burcu hanıma gidiyorum.erkek olarak selman bey var sadece sanırım.

evet 10 gündür oraya gidiyorum canım ilk o dr a gittim ilgisinden memnun kaldım fakat sitede herhangi bi yorum göremedim cuma yine gidicem biraz sıkıntılar var o yüzden de korkuyorum :(

Ben de epey bakındım Beylikdüzü Medicana'da gebelik takibi için doktor ama bulamadım. Avcılar Medicana'ya gitmeye başladım.
Selman Laçin ve eşi sadece Tüp Bebek kısmındalar zaten.
Kadın doğum polikliniğinde de en eski Aslı hanım ve Mehtap hanım var. Diğerleri yeni ve haklarında hiçbir yoruma rastlamadım.
Ama benim Mehtap hanımdan çok dilim yandığı için onu tercih etmiyorum.
Avcılar'daki hastanede Onur Başeğmez var şimdilik ona başladık, bakalım hayırlısı.

Ben gidiyorum kendisi muazzam bi insan cok ii bi doktor .. inanilmaz ilgili anlık sormam yada danısmam gereken bisey oldugunda mjla donus saglayip her anımı takip edio .. daha once avcilar medicana da bi kadn doktora gitmistim .. aman allahim diyorum .. baska bisi demiyorum .. ali bey hem bilgisiyle hem tecrubesiyle bi cok doktora bin basar.. evet suan medicana pahali gelebilir hersey olabilir ama ulasamadiginiz cigere de mundar demeyin

Back
X