Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben beylikdüzü medicanaya dün gittim ilk muayenemi oldum.selman bey iyi bi doktora benziyor.kısmet olursa adet olunca gitcem ve aşılama için başlıcaz inşallah.
fiyat olarak 600 tl.dediler bana.ilaçlar hariç ama ilaçlarla 800 falan tutuyomuş
merhaba dyd çok teşekkür ederim bende aysun hanıma gidiyorum çok tatlı bir doktor
bende şuan adet olmak için ilaç kullanıyorumm adet olunce konuşup karar vericez ne yapıcağımıza hayırlısı artık
seninde hakkında hayırlısı olsun mevlam gönlüne göre versin inşallahhopuyorumnanaktan
amin canım hayırlısı olsun.bana ilaç vermediler adetimi bekliyorum ama daha var bayramdan sonraya geliyo benimki belki karşılaşırız orda
amin canım hayırlısı olsun.bana ilaç vermediler adetimi bekliyorum ama daha var bayramdan sonraya geliyo benimki belki karşılaşırız orda
canım 2senelik evliyim 21 yaşındayım
sen kaç yaşındasın canım ne kadardır bebiş istiyorsun
canım bende 2.5 yıllık evliyim
evlendiğimizden beri istiyoruz
24 yaşındayım bende:kedi:
allah gönlümüze göre versin canım inşallah hayırlıysa kucaklarız bebişleri
sizin problem neydi he bu arada adet oldunmu başladınmı tedaviye
inşallah canım benim
bizim sorunumuz sebepsiz infertilite canım ya 1 kere hamile kaldım ben doğal yolla ama 9 haftalıkken öldü karnımda ondan sonrada kalamadım işte.
bu hafta içinde adet olucam 2. yada 3. gün gitcem inşallah bakalım nolcak
sen ne zaman başlıycan canım
anladım canım üzüldüm geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bidaha
umarım sefer sağlıkla kucaklarsın bebeğini
adet oldunmu herşey yolundadır inşallahh
bende adetimi bekliyorum ama daha var benimkine ayın23-24 gibi bekliyorum
adet olunca 2.günü gidicem bende balakım rabbim hayırlısını versinn:Saruboceqpuyorumnanaktan
amin canım
adet olmadım daha 1 .2 günden olurum heralde
senin daha varmış canım ben yaptırırım sen adet olana kadar
hakkımızda hayırlısı canım
inşallah tutar bebişlerimiz:Saruboceq::Saruboceq: