- Konu Sahibi prensesbiri
Hastaneyi falan aradım sormak için de açan olmadı ben de kullanacağım bir şey olmaz herhaldeBence bişey olmaz ama yine de doktora sor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneyi falan aradım sormak için de açan olmadı ben de kullanacağım bir şey olmaz herhaldeBence bişey olmaz ama yine de doktora sor
Benim doktorum da yumurta büyütmek için ilaç kullandırmadı kendisi büyüdü sadece çatlatma iğnesi oldum bugün aşılamamın 9. Günü aşılama korkulacak bir işlem değilmiş çok basit ve kısa sürüyorMerhaba arkadaşlar ilk aşılama deneyimim olck. 11 eylül sat. Doktor doğal bi alılama yapmak istiyor yani ilaç iğne kullanılmıcak benım gibi aşılama yaptıracak ve ya yaptıran var mı ilaçsız
Herhangi bi belirtin var mı. Kaç yumurta büyüdüBenim doktorum da yumurta büyütmek için ilaç kullandırmadı kendisi büyüdü sadece çatlatma iğnesi oldum bugün aşılamamın 9. Günü aşılama korkulacak bir işlem değilmiş çok basit ve kısa sürüyor
1 yumurta büyüdü çok çok hafif miğde bulantısı oluyor ama normalde de çok midesi bulanan bi insanım o yüzden emin değilim kadıklarımda ara ara kramp oluyor 9. Günde göğüs sızlaması başladı ama ara ara sürekli değil regl olucak gibi sancı oluyor bazen ve ben tüm bunların belirti mi değil mi ilaçlardan mı bilmiyorum o yüzden mecburen kan testini bekliyorum yinede dayanamayıp dün test yaptım evde silik çizgi çıkıyor o da çatlatma iğnesidirHerhangi bi belirtin var mı. Kaç yumurta büyüdü
Sen ne durumdadın kaçıncı günündesinHerhangi bi belirtin var mı. Kaç yumurta büyüdü
Bana aşılama yapmadı doktor. Hiç yumurta büyümemiş. ErteledikSen ne durumdadın kaçıncı günündesin
Sonucunuz ne olduMerhaba bende pazartesi günü 2. Aşılamayı yaptırdım klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi yapıldı ilaçsız aşılamayı ilk defa duyuyorum. Süreç nasıl oluyor acaba
Sonucunuz ne olduMerhaba bende pazartesi günü 2. Aşılamayı yaptırdım klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi yapıldı ilaçsız aşılamayı ilk defa duyuyorum. Süreç nasıl oluyor acaba
Sonuç çıktı mıReglin 2 günü bugün göbekten iğne yaptım 3 gün yapicam bunu 4 gün yumurta kontrolune gidicem ilk tedavim şehir hastanesinde klomen kullanarak yumurta takibi yapıldı çatlatma ignesi oldum o basarız oldu şimdi aşılamaya üniversite hastanesinde basladm hayirlisi olur inşallah
Oldun ku reglCanım bugün 12. Gün 3 gün önce regl ağrısı gibi ağrı yaşadım felaketti sonra o ağrı dalgalanıp azaldı bugün komple geçti regl olmazsam test yapıcam
Hıımm hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah sorunsuz olur yumurtayı ilaç desteğiyle büyütse daha iyi değil mi ayrıca yumurta için beslenme düzenine de dikkat et avakado ceviz sağlıklı yağlar içeren yiyecekler ye bunun için beslenme düzenlerini araştırBana aşılama yapmadı doktor. Hiç yumurta büyümemiş. Erteledik
Bana aşılama yapmadı doktor. Hiç yumurta büyümemiş. Erteledik
İlaç kullanmak istemedi doktor çok fazla yumurta büyür diye. Rahim filmi çekildim 2 buçuk senedir istiyorumHıımm hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah sorunsuz olur yumurtayı ilaç desteğiyle büyütse daha iyi değil mi ayrıca yumurta için beslenme düzenine de dikkat et avakado ceviz sağlıklı yağlar içeren yiyecekler ye bunun için beslenme düzenlerini araştır
Ben daha test yapmadım 11. Gğn yaptım negatfti ara ara gidip gelen regl ağrılarım var senin ne oldıHadi inşallah. Hiç belirti var mı
Pozitif oldu keseyi de gördük keseyle beraber kistte gördü doktor yarın tekrar kontrole gidicemSonuç çıktı mı
Aşılamadan kaç gün sonra pozitif gördün süreci anlatır mısın belirtiler neydiPozitif oldu keseyi de gördük keseyle beraber kistte gördü doktor yarın tekrar kontrole gidicem
13. Kan verdim hiç test yapmadım o süreç de beta 86yla öğrendim öyle tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisi yaşamadım aslında göğüs hassasiyetim vardi, karında kelebeklenme tarzı his oluşuyordu ve uykuya çok aşırı düştüm sonrasında 4 kez kan verdim ve yükseldiğini görünce 1 hafta kan vermedim kontrole gittim kese göründüm. Aşılama sonrası hiç ağır iş yapmadım ev bile supurmedim diğer günlük işlerimi yaptım genelde dinlenerek geçirdim progestani ve corasprini aksatmadan içtimAşılamadan kaç gün sonra pozitif gördün süreci anlatır mısın belirtiler neydi
Hayırlı olsun inşallah13. Kan verdim hiç test yapmadım o süreç de beta 86yla öğrendim öyle tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisi yaşamadım aslında göğüs hassasiyetim vardi, karında kelebeklenme tarzı his oluşuyordu ve uykuya çok aşırı düştüm sonrasında 4 kez kan verdim ve yükseldiğini görünce 1 hafta kan vermedim kontrole gittim kese göründüm. Aşılama sonrası hiç ağır iş yapmadım ev bile supurmedim diğer günlük işlerimi yaptım genelde dinlenerek geçirdim progestani ve corasprini aksatmadan içtim
Hafif baş dönmesi oldu mu bi de regl ağrısı oldu mu13. Kan verdim hiç test yapmadım o süreç de beta 86yla öğrendim öyle tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisi yaşamadım aslında göğüs hassasiyetim vardi, karında kelebeklenme tarzı his oluşuyordu ve uykuya çok aşırı düştüm sonrasında 4 kez kan verdim ve yükseldiğini görünce 1 hafta kan vermedim kontrole gittim kese göründüm. Aşılama sonrası hiç ağır iş yapmadım ev bile supurmedim diğer günlük işlerimi yaptım genelde dinlenerek geçirdim progestani ve corasprini aksatmadan içtim
Baş dönmesi hiç olmadı ama regl olucakmışım gibi ağrı oldu özellikle 2 gün belim çok ağrıdı.Hafif baş dönmesi oldu mu bi de regl ağrısı oldu mu