beylikdüzü medilife doktor tavsiyesi

Mrb canım naptin gittin mi doktora nasıl bebegin?

anca yazabildim canım. gittim ve avcılar hospital faruk çekmeceli bundan sonra dr umdur. o kadar araştırmalarımdan sonra tek dr. ayrıca esenyurttada bi klinikte bulunuyor. doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra ücret almıyor. ama medilife dakiler alıyor. yaklaşık 15-20 dk sürdü muayenem. hiç bu kadar ummuyordum

Çok sevindim canım kalp atışlarını duydunmu ilk gidişteaaradığını buldun gayet iyi 20dk muayene suresi Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin darısı bana bakalım

Tabi ki kimine kötü kimine iyi gelir. Elektrik diyorlar ya o uyuşmadı demek ki. Ama bir insan size kötü geliyorsa başkasına da kötü gelecek diye bir şey yok sizin de dediğiniz gibi. O yüzden kötülemek yerine kişiye kendi karar hakkı verelim. Zaman girmiş araya demişsiniz ama burcu hanım hala benim dr. Um. Ve sık sık bir araya geliyoruz. Zaman yok yani, kapıdan ilk gırdığımde nasılsa gecen hafta gırdiğimde de aynı dr.du.ikili testte söz konusu zaten para değil , o ıyı inceleme gerektiren bir şey. Ayrıca sadece ense kalınlığı değil mühim olan.biz insanlar kendimizin dr. U olmuşuz. Dr.lara gidip ben okudum bu böyle değil , internette gördüm o demek değilmiş dıyoruz terecıye tere satmaya çalışıyoruz. Dr. Kızınca da bana bağırdı oluyo. Dınlemedi oluyor. Neyse herkes akılla yaşıyor . Deneme yanılma denersin olmazsa zorlamanın anlamı yok.

Ne mutlu size. Kendinizi rahat ve mutlu hissetmişsiniz önemli olan da bu. Sağlıkla doğurun inşallah

Çok sevindim canım kalp atışlarını duydunmu ilk gidişteaaradığını buldun gayet iyi 20dk muayene suresi Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin darısı bana bakalım

kalp atışlarını gördüm ama duyamadım cnm persembe yine gidicem. bu arada bu ilk dr a gidişim değil :/ hamile olduğumu öğrendiğim 4. haftadan beri çok dr değiştirdim. en son tavsiye üzerine bu dr a gittim. şimdilik bir sıkıntı yok şükür :)

Merhaba. Ben 22 Ocak'ta Beylikdüzü Medilife ta doğum yaptım. Doktorum Selda Örnek Hanımoğlu idi. Kendisine hamileliğimin 2. Yarısında gitmeye başladım. Önceki hastane ve doktordan hiç memnun kalmamıştım ( nisa hastanesi mürvet hakyemez idi) yani öyle bir hastane ve doktordu ki devlet hastanesine gitsem hastaya daha çok vakit ayrılır, soruları daha iyi yanıtlanırdı. Selda Hn kafanızdaki tüm soruları yanıtlamadan bırakmaz. Yeterince vakit ayırır. Burcu Hanım'a hiç gitmedim ama onun da hakkında iyi şeyler duydum.
Odaların 2 kişilik olduğunu kim uydurdu bilmiyorum ama ben de forumda öyle okumuştum, doğum öncesi sordum 2 kişilik odaları yok, hepsi tek kişilik. Sadece odaların hepsi standart büyüklükte değil, şansınıza büyük ya da küçük oda denk gelebilir. Bence o da çok önemli değil neticede maksimum 2-3 gece kalınıyor. Önemli olan hastanede yeni doğan yoğun bakım bölümü, yoğun bakım doktoru ve çocuk cerrahı olması. Başımıza geldiği için bu kriterlerin doğum yapılacak hastanede olmasının ne kadar önemli olduğunu anladık. Bebeğimiz doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, 3 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi ve şu an hala yoğun bakımda. Biz problemi doğmadan önce bildiğimiz için tavsiyeler üzerine oradaki çocuk cerrahı ile görüşüp hastanenin yeterli donanıma sahip olduğundan emin olarak doğum için o hasteneyi tercih ettik. Allah kimsenin başına vermesin ama doğum sonrası bir sorun görülürse bebekte bunlar çok önemli kriterler. Hastane SSK ile anlaşmalı olduğu için yenidoğan yoğunbakım masraflarını SSK karşılıyor aynı zamanda. Herkese hayırlı doğumlar dilerim, Allah tamamına erdirsin inşallah...

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM
DOĞUM ÜCRETİ NE
SSK YOK

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM
DOĞUM ÜCRETİ NE
SSK YOK
Teşekkür ederim amin cümlemizinkini inşallah. SSK sız doğum fiyatlarını bilmiyorum, telefonla bilgi verirler sanıyorum. SSK lı normal doğum 600 tl sezeryan 1100 tl.

bende mürvet hanıma gidiyorum. ama çok memnunum. geçen akşam banyoda kayıp düştüm kanamam oldu. hastaneye gittik ve hep başka doktorlar geldi ben müdahale edilmesini istemedim derim yırtılmış dudak kısmı sadece tampon yapıp bıraktılar mürvet hanımı aradık çıkıp geldi ve dikişe gerek olmadığını söyledi 2 şişe serum yedim nstye bağlayıp baktı bir sorun yok dedi sabahta taburcu etti oğlumun kalp atışlarını dinletti çok rahatladım. bugün 24+1 olduk

büyük geçmiş olsun

Merhabalar. Bende beylikduzu yakinlarinda doktor ariyorum. Faruk beyi bende duydum. İyi dediler. Hala doktora takibe gidiyormusun? Memnun kaldinmi ?

Merhabalar. Bende beylikduzu yakinlarinda doktor ariyorum. Faruk beyi bende duydum. İyi dediler. Hala doktora takibe gidiyormusun? Memnun kaldinmi ?

merhaba. evet hala faruk beye gidiyorum çokkkk memnunum. tavsiye ettiğim arkadaşlarım da hala gidiyor. kadınlar kulubunde tavsiye ettiklerim de oldu

mrb
doğum ücretleri hakkında bilgin var mı canım

cnm şuan faruk bey 2 hastahanede çalışıyor. sabah öğlen 1 e kadar esenyurt etiklife da, öğlenden sonra ise avcılar hospitalda. eliklife da normal doğum 400, sezaryan 600. avcılar hospital da ise normal doğum 600. ben avcıkar hospital da allah izin verirse düşünüyorum cnm

ssk yok ama

merhaba. evet hala faruk beye gidiyorum çokkkk memnunum. tavsiye ettiğim arkadaşlarım da hala gidiyor. kadınlar kulubunde tavsiye ettiklerim de oldu
Detaylı anlatıyormu acaba. Bide iletişimi nasıl sızınle. İlk gebelik olunca biraz detaycı oluyor ınsan galiba. Bide muayne ucreti nedir acaba

Detaylı anlatıyormu acaba. Bide iletişimi nasıl sızınle. İlk gebelik olunca biraz detaycı oluyor ınsan galiba. Bide muayne ucreti nedir acaba

oldukça detaylı anlatıyor. 20 tl muayene ücreti. ben çok memnunum doktorumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…