senem hn bakırköydeki ofisini kapamış.küçük bebeğim var dedi.o yüzden öğlene kadar çalışıyorum dedi.bu çok önemli.sürekli orada bulunan bir dr lazım.ama buradaki çoğu arkadaş selda hn demiş. belki onlada tanışmalıyız ne dersin? bir de bana anadolu hastanesi dediler avcılarda dr un ismini unuttum ama mehtap olabilir o da iyi diyorlar. hatta bi arkadaşım medilife hast.yüüzndnen annesine yanlış müdahale sonucu çocuğunu kaybbettirdiğini söyledi.sakın gitmeyin filan dedi. gerçi tam ortasındayım 2 hastaneninde torium un yanındayım. napsak kii![]()
benim işyerinden iki arakadaşım ekim ayında medilifede doğum yaptı onlar memnun kaldılar, odaları falan gayet iyi temiz biri ahmet beyde biri de selda hnm da doğum yaptı ikiside memnundu, ben i,lk hamile olduğumu öğrendiğimde ahmet bey e gittim ama ben pek memnun kalmadım çok ilgisiz çok rahat selda hnm ı sürekli görüyorum ama hiç muayene olmadım çok güleryüzlü bir bayan, ama senem hnm ın bu çalışma saatleri ve artı ücreti kafamı karıştıryor acaba selda hnm da falan öyle mi? bilgisi olan var mı arkadaşlar selda hnm ı da mesai harici aradığımızda doğum içn 400 lira alıyor mu?