Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü Yakuplu civarında bebişinize abla,teyze

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

şimdilik annem bir bebeğe bakıyor.yan sitede oturuyorlar.babası evde oldugu zaman annesi eve getiriyor,eşin bazen evde olacakmış.annem kapalı eşinin yanında da olsa rahat edemez.keske evımıze bırakabılseydın.ozmn eşinle yemege fln cıkmak ıstedıgınde gec saate kadar bakabılırdi.

Yakin olsa,guven duyduktan sonra eve de birakilir ama mesafe bebek icin uygun degil..hayirlisi artik suan kayinvalidem yanimda benim de

bayanlar annem hala işini değiştirmek istiyor.sadece bebek,çocuk bakımı ile ilgilenecek devamlı bir iş arıyor.ilgilenenlere duyurulur...

Ben de Yakuplu'da oturuyorum ve 8 yaşındaki kızım ve 3 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum...size nasıl ulaşacağım

Ben de Yakuplu'da oturuyorum ve 8 yaşındaki kızım ve 3 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum...size nasıl ulaşacağım

merhaba aslında annem iki üç ay önce abi kardeşe bakıyordu 2 ve 7 yaslarında.ama cocuklar cok zordu ve çalışma saatleri değişiyordu dolayısı ile kendine ayıracak vakti olmadıgından cıktı.şimdi sizde iki cocuk diyorsunuz, cocuklarınız sakinse cokta zor almaz ama annemin agzı yandı malum tek cocuk hatta yarım gün diyor.tabı bu işler kısmet işi saatleriniz şartlarınız neler sizin?ben yıne bılgılerı alıp ileteyim anneme.belkıde cok ıyı anlaşırsınz :) Allah hepimizin karsısına temız,iyi kalpli insanları cıkarsın o zaman zorluklara göğüs germesi daha kolay olur.

çalışma saatleri sabah 9-akşam 8. kızım saat 12.30'da okula gider, 17.30'da gelir.öğleden sonra da ufaklık uyur zaten. Çocuklar zor mudur derseniz bana kolay geliyor tabi. Zorluk da kişiye ve beklentilere göre değişir tabii.. Annenize iletirseniz sevinirim tabi.

anneme eve çocuk emanet edebilecek biri var mı?gözü gibi bakar emin olun...

anneme eve çocuk emanet edebilecek biri var mı?gözü gibi bakar emin olun...
mesajınız hala güncel midir bilemiyorum ama
ben de saadetdere kiptaş'ta oturuyorum(torium avm'nin hemen yanıbası)
ben özelden yazamıyorum ama sizin için nasıl olur mail yoluyla bir bildiriseniz sevinirim.
özellikler eve gelmesi mümkünse anlaşabilecegimize inanıyorum, ki mesafe sanırım uzak sayılmaz...
solutionmaster@hotmail.com tesekkurler ....

oğlum 1 temmuzda 2 yaşını doldurdu evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. sadece 3 gün çalışacak hafta içi çalışma saatleri ise 09:00 ve 17:30 irtibat için tel no yazamıyoruz sanırım bu sitedeki adresime mesaj atabilirsiniz.

selamün aleyküm bayanlar; annem cocuklarla cok aktiftir fakat daha öncede belirttiğim gibi çok saat calısması ve temizlik onu biraz yoruyor.beylikdüzünün neresınde oldugunuz onemlı ,cok uzak olmasını istemiyoruz.torıum a yakın oturan arkadasa mail attım,cevap beklıyorum.diger arkadas beylikdüzünün neresnde oturuyorsunuz acaba?adresm esra_caliskan89@hotmail.com mesj atablrsnz.

mesaj atamıyorum siz telefonunuzu bana mesajla atarsanız ararım

Anne olan arkadaşlarım çok zorlandı güvenebilecekleri, bebeklerini gerçekten severek bakacak birilerini alırken. En son güvenlik kameralarıyla çözdüler olayı açıkçası. Yanlış anlaşılmalar ve karşılıklı güveni kurmak için biraz teknolojiden yardım almak farz oldu günümüzde.. Gold'un sayfasında kampanya varmış düşünen olursa fiyat her 1 dk'da bir 2TL düşecekmiş. Sonuna kadar bekleyebilirseniz 300TL inmiş olacakmış fiyat.. Cihaz oldukça güzel, kullanan arkadaşlarım memnun.. Benim de bebeğim doğunca, evde bırakıp işe dönmek zorunda kaldığım zaman kesin kullanacağım.. Ozaki O!Care iPhone, iPad ve iPod touch için Bebek Güvenlik Kamerası (Siyah) - Gold.com.tr

37 yaşında ,lise mezunu,evli ,diksiyonu düzgün bir bayanım ,hafta içi 3 tam gün yada 5 yarım gün çalışabileceğim saygın bir aile arıyorum,(saatler ve günler part time duruma göre anlaşılır)bebek ve çocuk bakımında tecrübeli ve referanslıyım ayrıca ilkokul öğrencisi ise derslerine ve sosyal aktivitelerine yardımcı olurum ,( torium e_5 yakını oturuyorum,ulaşım sorunum yoktur)saygılar.

Merhaba arayışınız devam ediyormu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…