eşimle görüştüm yolu sorun etme,ben alır bırakırım diyor..20 dk da gidiyormuş arabayla..ama sizin de dediğiniz gibi ben öncelik olarak avcılar için başlık açtım..aslında diğer konular da çok önemli güven,ücret,süre vb.
Ben de Yakuplu'da oturuyorum ve 8 yaşındaki kızım ve 3 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum...size nasıl ulaşacağım
çalışma saatleri sabah 9-akşam 8. kızım saat 12.30'da okula gider, 17.30'da gelir.öğleden sonra da ufaklık uyur zaten. Çocuklar zor mudur derseniz bana kolay geliyor tabi. Zorluk da kişiye ve beklentilere göre değişir tabii.. Annenize iletirseniz sevinirim tabi.
biraz geç oldu cvp için ama anneme söyledim de iki çocuk tam gün zor dedi.kusura bakma belki olur dıye düşünmüştüm.inş iyi birini bulmuşsundur.
mesajınız hala güncel midir bilemiyorum amaanneme eve çocuk emanet edebilecek biri var mı?gözü gibi bakar emin olun...
mesaj atamıyorum siz telefonunuzu bana mesajla atarsanız ararımoğlum 1 temmuzda 2 yaşını doldurdu evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. sadece 3 gün çalışacak hafta içi çalışma saatleri ise 09:00 ve 17:30 irtibat için tel no yazamıyoruz sanırım bu sitedeki adresime mesaj atabilirsiniz.
Merhaba arayışınız devam ediyormu acaba?meraba aslında haftada iki gün ise annem icin uygun olabilir.dıger gunlerde başkasıyla anlaşabılır.sizinle anlaşabilirsek mesela ev işi fln yapmayacak,hatta once tanısıp guvendıkten snra eve bırakabılsenız daha ıyı olurdu.sımdı bır bebek ve abısıne bakıyor ama ıkı cocuk cok yoruyor,cıkmak ıstıyor.annesı güveniyorkı cocukları cogu zaman gece yarısına kdr bırakıyor, sızde tanıyınca guveneceksnz emınım ama bakıcının evıne bırakıp bırakmamak sıze kalmıs tabıkı.yanı bunlar konusulur,konusmaktan zarar gelmez.belkide tanıdıgınıza cok memnun kalacaksnz,iyiki tanımısım sizi diyeceksinizki ben buna ınanıyorum.gorusmek ıstersenız bız kıptaş yakınlarında oturuyorz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?