• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü Yakuplu civarında bebişinize abla,teyze

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

erdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
99
3
118
merhaba...5 buçuk aylık oğlum var.bebeklerinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum.sizin meşguliyetiniz varken bebeğinize bakacak onunla ilgilenecek birini arıyorsanız, oğlumun teyzesini ve anneannesini sizlere önerebilrim.3 bebek baktılar.bebekken alıp,altı yasına kadar büyüttüler.evinizde yada evlerinde de bakabilirler.benim oğlum cok şanslı *)

Bana daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Teyze ve annanenin egitim durumu nedir?

Ben Beylikduzu nde oturuyorum.

cnm merhaba...annem ev hanımı, 50 yasnda ama oldukça aktif.benmde bebegm dahil olmak üzere bebeklere benden daha iyi bakıyor,oyunlar öğretir,kibar bi hanımefendi beyendi yetiştirir.öyle eski kafalıda değildr.ablamda bekar,26 yasnda.oda bana bısey olsa cocugumu emanet edecegm tek ınsandr.cocukları cok sevıyorlar.en son baktıkları cocuktan ayrılalı 4 ay oldu,haftada iki kere telefonda konusurlar.ben şahsen temizlik yapmalarından yana değilim.ama annemin yemekleri güzeldr.ufak tefek bsyler yapablr.

Açıklamaların icin cok tesekkur ederim canım. Eşimle konusup irtibata geçmek istiyorum sizinle.
Ozel mesaj olarak iletişim bilgilerinizi gonderebilir misiniz?

henüz üyeliğim cok yeni oldugundan özel msj yazamıyormuşum.problem değil annemin numarasını buraya yazayım.

hacer hnm:********************* karar verirseniz tanısmak için bi kahvemizi içmeye gelebilirsiniz...:)

***bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler gorusmek uzere

sizden cevap beklediğim için başka biriyle görüşmedim.cevabınızı olumlu yada olumsuz bildirirseniz,cok yardımcı olursunuz...

Merhaba eşimle konustum ama henuz bir karara varamadık sanırım yılbasından sonrasına kalacak, siz başkalarıylada görüşürsünüz isterseniz ekmeğinize mani olmak istemem, ama bir karar cıkarsada hemen dönerim size.

Yaklaşımınızın için tesekkurler, Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin

teşekkür ederm...umarm szde bebeğnizi emanet edebilcğnz, şartlarnza uygn,temz kalpli bırını bulursnz.

2 saat sonra sizi cep telefonunuzdan arasam musait olurmusunuz?
Birde anneniz Yakuplu da mı oturuyor?

evet annemde şuan bnde zaten,yakupluda oturuyor.evimiz yanyana kiptaşın yakınındayız.telefonunuzu bekliyoruz görüşmek üzere..

Son düzenleme:
evet annemde şuan bnde zaten,yakupluda oturuyor.evimiz yanyana kiptaşın yakınındayız.telefonunuzu bekliyoruz görüşmek üzere..

gerçekten çocuğunuza ilgi göstermesini ,ona neredeyse sizin gibi bakmasını istediğiniz birini arıyorsanız,iletişime geçiniz.ikiz bebişlerde olabilir.yada evde baktırırsanız,iki üç bebekte olur,oğluma arkadaşda olurlar. :))

ben beylikdüzü adakentte oturuyorum bebeğime güvenilir bir bakıcı arayışım var ilgilenirseniz görüşebiliriz

tabi görüşebiliriz özelden numara bıraktım aramanızı bekliyorum görüşmek üzere.

bayanlar yokmu bebişini güvenilir birine emanet etmek isteyen biriisi.anneme buradan iyi bir aile bulurum dedim yanıldım mı acaba :(

Benim hep aklımdasınız .. Ama bir türlü ayarlayamadım durumlarımı :(

ben ücret fazla geldi diye vazgeçtiğinizi sanmıstm.eve annemın maddi katkıda bulunması gerekiyor.hatta cok acil.eğer ücret fazla geliyorsa,kendi evinde daha uygun fiyata bakabilr.ben kesinlikle kefilim onlara.eşim polis bnm buralarda.bşy olursa gelir hesabını bizden sorarsınız...

ablam 27 annem 50 yasında.ikiside cok aktifler.bircok referansları var.cocuğumu kime emanet etsem diye kara kara düşünenler rica ediyorum karşılıklı konuşmadan karar vermeyin.iyi niyetli,çocuğunuza gözü gibi bakacak insan zor bulunur bu zamanda...

Back
X