• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü Yakuplu civarında bebişinize abla,teyze

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba

ben bu hafta sonu sızlerle gorusmeyı planlıyorum, arıyacagım sızı telefonunuz var bende

hayırlısı inşallah,telefonunuzu bekliyoruz,görüşmek üzere...

esterya tekrar dönmediniz...dönemeyeceğinz zaman bilgilendirirseniz sevinirim...hafta sonu görüşmek istediginizi söylemiştiniz ama hnz konuşamadık bile...

beylikdüzünde bebek,cocuk emanet etmk isteyenler.emanetiniz canmzdan kıymetlidr.iş arayışımız devam etmektedir.uzun surelı ve ciddi düşünenlerin ulaşmalarını rıca edıyıorum....

Son düzenleme:
beylikdüzünde güvenilir birilerini arayann yok mu bayanlar?yazda gelıyor,bızım işe sizin deçocugunuza, bebişinize sahıp cıkacak bırıne ihtiyacınız olck.

merhaba beylikdüzündeyim bebeğime baktırmak istiyorum ama özleden mesaj yazamıyorum iletişim bilgilerinize nasıl ulaşabileceğim

meraba gökmed.ben size iletşm bilgilermi vereym.ama ltfn ciddi isenız,tanımak ıstıyorsanız goruşelm. bugun goruselım dıyorlar,buluşma planlanıyor,gelmıyorlar.biz yakupluda oturuyorz.görüşelimm tanışalım,sonra guvenırsenız anlaşırız.mail adresi veriliyormu bılmıyorm ama, esra_caliskan89@hotmail.com mail adresınden bana gökmed yazarak boş mail atarsanız sıze ıletışım bılgılerımı gonderebılırım.umarım anlaşırız,sevgiyle kalın...

annem işten cıkmak istiyor.bebeğin annesi anneme cok yükleniyor yoruyor.cok nadir aksam 6 altından sonra bakabilirsin demişti.ama neredeyse hergun gec saatlere kadar bakıyor.sevgiyle bakmasına bakıyor,canını verır bebiş için, ama 11 e kadar cocuk bakıp sabah 8 de dinlenemeden tekrar cocugun yanına gıtmek zor oluyor.uykusuz ve yorgun...aslında kendi evinde yada yarım gün bakılacak bi cocuk olursa kendısınede vakıt ayırabılır.sipariş verirmiş gbi oldu ama :D bende üzülüyorum annem için insanları mutlu etmek için kendisini cok yoruyor :("

beylikdüzü yakuplu civarında güvenilir bakıcı arayan yokmu bayanlar?

Ben Yakuplu'da oturuyorum, özel bir havayolunda çalışıyorum. Benim sorunum, haftanın belli günleri değil de bazı günleri bakıcı ihtiyacım olması. Yani bu sizi memnun edecek mi? Maddi olarak sarsar mı? Hafta da 2 gün, yazın 4 gün falan bakacaksınız kızıma. Eğer uyarsa görüşebiliriz. Siz yine başkası çıkarsa anlaşın çünkü benim iznim Mart ayında bitecek. Bana bu şekilde uyar mı bilgi verirseniz sevinirim.

meraba aslında haftada iki gün ise annem icin uygun olabilir.dıger gunlerde başkasıyla anlaşabılır.sizinle anlaşabilirsek mesela ev işi fln yapmayacak,hatta once tanısıp guvendıkten snra eve bırakabılsenız daha ıyı olurdu.sımdı bır bebek ve abısıne bakıyor ama ıkı cocuk cok yoruyor,cıkmak ıstıyor.annesı güveniyorkı cocukları cogu zaman gece yarısına kdr bırakıyor, sızde tanıyınca guveneceksnz emınım ama bakıcının evıne bırakıp bırakmamak sıze kalmıs tabıkı.yanı bunlar konusulur,konusmaktan zarar gelmez.belkide tanıdıgınıza cok memnun kalacaksnz,iyiki tanımısım sizi diyeceksinizki ben buna ınanıyorum.gorusmek ıstersenız bız kıptaş yakınlarında oturuyorz.

meraba aslında haftada iki gün ise annem icin uygun olabilir.dıger gunlerde başkasıyla anlaşabılır.sizinle anlaşabilirsek mesela ev işi fln yapmayacak,hatta once tanısıp guvendıkten snra eve bırakabılsenız daha ıyı olurdu.sımdı bır bebek ve abısıne bakıyor ama ıkı cocuk cok yoruyor,cıkmak ıstıyor.annesı güveniyorkı cocukları cogu zaman gece yarısına kdr bırakıyor, sızde tanıyınca guveneceksnz emınım ama bakıcının evıne bırakıp bırakmamak sıze kalmıs tabıkı.yanı bunlar konusulur,konusmaktan zarar gelmez.belkide tanıdıgınıza cok memnun kalacaksnz,iyiki tanımısım sizi diyeceksinizki ben buna ınanıyorum.gorusmek ıstersenız bız kıptaş yakınlarında oturuyorz.

anladım. şimdilik net bir bilgi verip kafanızı karıştımak istemem. şirketle konuştuktan sonra herşey netleşecek. ona göre bilgi vereceğim. eminim güvenilir insanlarsınızdır yoksa o kada r emin konuşmazsınız. şimdilik özgür önünüze bakın ben netleştirince sizinle irtiabata geçerm. biz de merkezde oturuyruz.

tabi siz işlerinize göre ayarlayın kendinizi.umarım tanışma fırsatımıız olur.Allah kolaylıklar versin.

beylikdüzü yakuplu civarında güvenilir bakıcı arayan yokmu bayanlar?

merhaba ben avcılar cihangirde oturuyorum öğretmenim, haftaiçi 5 gün 12.30 dan 17.30 a kadar ya da en fazla 18.00 e kadar bebeğime bakabilecek birini arıyorum,kızım 6 aylık..ama sizin dediğiniz yere uzak mıyız bilemiyorum

merhaba ben avcılar cihangirde oturuyorum öğretmenim, haftaiçi 5 gün 12.30 dan 17.30 a kadar ya da en fazla 18.00 e kadar bebeğime bakabilecek birini arıyorum,kızım 6 aylık..ama sizin dediğiniz yere uzak mıyız bilemiyorum

evet uzak sayılır.yanı rahat bir saat surer otobusle.hemde annem için düşünüyormda oraya gelene kdr gidiş geliş iki saati yolda gececek,yakında olsaydınız iyi olurdu.sizde bence avcılardan birisini arayın cunku bakıcının bırde yol parasını fln karsılamak durumunda kalabılırsınız.umarım sizin için cok hayırlı birisini bulursunuz.herhangi bir anne bebeğini bakıcıya verecegi zaman içim bir hoş oluyor,benımde bebegım var,hayatta kimseye bırakamam.çalışacak olsam annem var tabi ama insanın yanında guvenecegı bırının olmaması cok kotu.Allah yardımcınız olsun ,kötü kişilerle karsılastırmasın.size önerim cocugunuzu bırıne teslım etmeden once bol bol dua edın.Allah kotu ıse uzaklastırır,iyi ise yakınlastırır.Allah daima bebişlerimizi korusun....

evet uzak sayılır.yanı rahat bir saat surer otobusle.hemde annem için düşünüyormda oraya gelene kdr gidiş geliş iki saati yolda gececek,yakında olsaydınız iyi olurdu.sizde bence avcılardan birisini arayın cunku bakıcının bırde yol parasını fln karsılamak durumunda kalabılırsınız.umarım sizin için cok hayırlı birisini bulursunuz.herhangi bir anne bebeğini bakıcıya verecegi zaman içim bir hoş oluyor,benımde bebegım var,hayatta kimseye bırakamam.çalışacak olsam annem var tabi ama insanın yanında guvenecegı bırının olmaması cok kotu.Allah yardımcınız olsun ,kötü kişilerle karsılastırmasın.size önerim cocugunuzu bırıne teslım etmeden once bol bol dua edın.Allah kotu ıse uzaklastırır,iyi ise yakınlastırır.Allah daima bebişlerimizi korusun....

eşim özel ders için beylikdüzüne gidiyor,o kadar uzak olacağını düşünmemiştim teşekkürler..iyi dilekleriniz için de çok tşk.ler

eşimle görüştüm yolu sorun etme,ben alır bırakırım diyor..20 dk da gidiyormuş arabayla..ama sizin de dediğiniz gibi ben öncelik olarak avcılar için başlık açtım..aslında diğer konular da çok önemli güven,ücret,süre vb.

bende avcılar cihangirde oturuyorum görüşebiliriz isterseniz detayları anaokul öğretmeniyim 3 senelik tecrübem var.

bende avcılar cihangirde oturuyorum görüşebiliriz isterseniz detayları anaokul öğretmeniyim 3 senelik tecrübem var.

slm, 3 yıllık öğretmenlik tecrübesi mi yoksa bebek bakımı mı :) ben de okulönc. öğretmeniyim ama bebek bakımı daha farklı..bi de ben yas olarak 40 üstü düşünüyorum çünkü evimde baktırmayı daha uygun görüyorum ve eşim bazen evde olacak o saatlerde

Back
X