Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba aslında haftada iki gün ise annem icin uygun olabilir.dıger gunlerde başkasıyla anlaşabılır.sizinle anlaşabilirsek mesela ev işi fln yapmayacak,hatta once tanısıp guvendıkten snra eve bırakabılsenız daha ıyı olurdu.sımdı bır bebek ve abısıne bakıyor ama ıkı cocuk cok yoruyor,cıkmak ıstıyor.annesı güveniyorkı cocukları cogu zaman gece yarısına kdr bırakıyor, sızde tanıyınca guveneceksnz emınım ama bakıcının evıne bırakıp bırakmamak sıze kalmıs tabıkı.yanı bunlar konusulur,konusmaktan zarar gelmez.belkide tanıdıgınıza cok memnun kalacaksnz,iyiki tanımısım sizi diyeceksinizki ben buna ınanıyorum.gorusmek ıstersenız bız kıptaş yakınlarında oturuyorz.
beylikdüzü yakuplu civarında güvenilir bakıcı arayan yokmu bayanlar?
merhaba ben avcılar cihangirde oturuyorum öğretmenim, haftaiçi 5 gün 12.30 dan 17.30 a kadar ya da en fazla 18.00 e kadar bebeğime bakabilecek birini arıyorum,kızım 6 aylık..ama sizin dediğiniz yere uzak mıyız bilemiyorum
evet uzak sayılır.yanı rahat bir saat surer otobusle.hemde annem için düşünüyormda oraya gelene kdr gidiş geliş iki saati yolda gececek,yakında olsaydınız iyi olurdu.sizde bence avcılardan birisini arayın cunku bakıcının bırde yol parasını fln karsılamak durumunda kalabılırsınız.umarım sizin için cok hayırlı birisini bulursunuz.herhangi bir anne bebeğini bakıcıya verecegi zaman içim bir hoş oluyor,benımde bebegım var,hayatta kimseye bırakamam.çalışacak olsam annem var tabi ama insanın yanında guvenecegı bırının olmaması cok kotu.Allah yardımcınız olsun ,kötü kişilerle karsılastırmasın.size önerim cocugunuzu bırıne teslım etmeden once bol bol dua edın.Allah kotu ıse uzaklastırır,iyi ise yakınlastırır.Allah daima bebişlerimizi korusun....
merhaba ben avcılar cihangirde oturuyorum öğretmenim, haftaiçi 5 gün 12.30 dan 17.30 a kadar ya da en fazla 18.00 e kadar bebeğime bakabilecek birini arıyorum,kızım 6 aylık..ama sizin dediğiniz yere uzak mıyız bilemiyorum
bende avcılar cihangirde oturuyorum görüşebiliriz isterseniz detayları anaokul öğretmeniyim 3 senelik tecrübem var.