Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzün'de oyun grubu arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bu arada arkadaşlar yarın saat 13.00 ila yanılmıyorsam 17.00 arası beylikdüzü koçtaşta caıllou geliyormuş.koçtaş çocuklar için bi etkinlik düzenliyormuş.oyunlar oynanacakmış.bende benim oğlanı götürecem.sizlerede haber verim dedim.

aslına benimkide pepeyi çok seviyor.hehehehe
yaa sırf çocuklarla vakit geçirsin diye göterecem
oyunlar falan oynanacakmış.

benimkide tam bir pepee fanıı
keşke onların yakın zamanda etkinliği olsa benim meleğim mutluluktan uçarr

kızlar ya-pa çocuk kulübünü bileniniz yada duyanınız var mı
ben nette araştırmıştım bi oyun gurubu düzenliyeceklermiş.aradım neyse sonra size dönelim dediler.biraz önce bi bayan aradı ya-pa dan haftada 1 gün 1 saat için 250 tl diyo dedim ne yaptınız 1 gün 1 saat için çok dedim.ufak bi indirim yaparlarmış.ya ne kadar pahalı bu oyun gurupları

işde komşuların gelip gitse cocuklar kaynaşırr oyunlar kurarlar ama sizin oradakiler belliki biraz soguk nevaleler

işde komşuların gelip gitse cocuklar kaynaşırr oyunlar kurarlar ama sizin oradakiler belliki biraz soguk nevaleler

wallahi kim kime dum duma
büyükşehirde oturmanın sıkıntılarından biride bu sanırım.hoş belki her yer anı değildir.ama bana böylesi denk geldi.ne yapalım bizde burdan kendimize arkadaş buluruz:)
bi yandan bi oyun grubuna götürmeyi çok istiyorum ama dediğim gibi fiyatlar bu aralıktaysa biraz zor.
neyse burdaki anneler ve tatlı bebişleriyle kaynaşalım

sen ordaki alışveiş merkezlerinin oyun parkalrına gotursen daha karlı cıkarsın en azından onların 1 saatleri 10 liradır...
orda olanagın senın cok
guzel bır yerde oturuyorsun
mıgos var 2 tane oyunparkı olan.beylıcum var torrum var servıslerı kalkıyor sızın ordan carrefour var
var da var

evet tatlım çok doğru söylüyorsun elimden geldiği kadar götürüyorum.ama yaşıtlarıyla beraber oynarsa daha iyi olur.benim oğlum bayılıyor çocuklara.geçende aşşağıya indik bi kız çocuğu gördü başladı hemen lagulugu diye bir komik bir görsen.işte bakalım inş burda tanıştığımız annelerin bebişleriyle iyi geçinirde hep beraber gideriz oyun parklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…