Beynim almyor artk

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
ben esımle bı problem veya sorun yasadıgımda knusmam mumkun degıl susuyorum susunca sınırı gecer dıye beklıyorum ama malasef ya sınırınden evı kırıp dokuyor orayı burayı tekmelıyor sakınlestırmek ımkansız hatasını hıc kabul etmıyor.gecmıste ona soyledıgım yanlıs kelımelerı yuzume vuruyor ıntıkammı dıyorum aynen oyle dıyo.nasıl duzeltıcem ben bu evlılıgı nasıl aglamaktan ıcıme atmaktan hasta oluyorum.en sınır oldugum sey herkezın sesını duyması.ben gecmıste cok acı seyler yasadıgım ıcın yıne yasamaktan korkuyorum.lutfen akıl verın yardım edın kımseye guvenmedıgım ıcın bu sıte harıcınde kımseden yardım alamıyorum.sımdıden hepınıze tesekurler.rabbım kımsenın yuvasını bozmasın mutlulugu eksın etmesın hepınıze ıyı bayramlar arkadaslar.kaydirigubbakcemilealkisalkisalkis

cnm böyle insanlar böyle görmüşler böyle uygularlar.yol yok.ya psikologa goturun ya da bitirin.baska turlu asla kendine gelmez.
sen çıkıp karsı gelsen de "noldu birden bana karsı degistin" deyip daha cok sinirlenir.

tartışmayın, tartıştığınız zaman da laf söylemeyin ama bence eşinizi ikna edin, psikoloğa gidin,bu şekilde ikiniz de çok yıpranırsınız

neyin intikamını alıo ne sölediniz veya ne yaptınız ona geçmişte

ben esımle bı problem veya sorun yasadıgımda knusmam mumkun degıl susuyorum susunca sınırı gecer dıye beklıyorum ama malasef ya sınırınden evı kırıp dokuyor orayı burayı tekmelıyor sakınlestırmek ımkansız hatasını hıc kabul etmıyor.gecmıste ona soyledıgım yanlıs kelımelerı yuzume vuruyor ıntıkammı dıyorum aynen oyle dıyo.nasıl duzeltıcem ben bu evlılıgı nasıl aglamaktan ıcıme atmaktan hasta oluyorum.en sınır oldugum sey herkezın sesını duyması.ben gecmıste cok acı seyler yasadıgım ıcın yıne yasamaktan korkuyorum.lutfen akıl verın yardım edın kımseye guvenmedıgım ıcın bu sıte harıcınde kımseden yardım alamıyorum.sımdıden hepınıze tesekurler.rabbım kımsenın yuvasını bozmasın mutlulugu eksın etmesın hepınıze ıyı bayramlar arkadaslar.kaydirigubbakcemilealkisalkisalkis

Çok üzüldüm..
Evi kırıp dökecek kadar nedir derdi anlamadım..
Sakin bir döneminde oturup konuşsanız,ne kadar kırıldığınızı anlatsanız,sizi kaybedebileceğini gösterseniz belki anlar..

gçmişteki konuşmalarınıızı paylaşmak istemiosanız anlarım
ama geçmişte konuşupta şuan konuşamıosanız
bu adamı bu hale siz getirmişsiniz demektir

gecmıste konusmalarımla onu kırdım onların ıntıkamıymıs.konusmama ımkan yok ah olsa

Gecmise mazi derler....daha neyin intikamini aliyorki bu?:umursamaz:

Kusura bakma arzucum ama ben ilerisi icin hicte iyi görmüyorum evlilignin gidis hattini....:1hug:

Iletisim yani konusmak konusabilmek tüm insan iliskileri icin temel bir unsurdur....
o olmadiktan sonra nasil saglikli bir evlilik sürdürebilirsinki?
Bir insanla konusamiyorsan nasil anlasabilirsinki?:sm_confused:

Allah korusun sen böyle icine ata ata hastalik sahibi olacaksin, ona birsey olmicak nasil olsa zehirini kusuyor, bagiriyor cagriyor kirip döküyor, dejarj oluyor bir sekilde.....ya sen?:teselli:

Gözyaslarini, sinirini, kinini, nefretini icine atarak mutsuz, huzursuz negatif bir insan olacaksin.....degermi hic?

Iyi düsün.....hicbir sey icin gec kalmis degilsin....kendini mecbur hissetme.....

ne kadar zamandır berabersiniz. bu süreçte neleri aşamadınız problem olarak büyüyenler neler kaynak nedir bunları göz önüne alarak çözüm arayın. ve onunla sakin bir zamanda bunları paylaşın

Back
X