- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
-
B12 vitamin eksikliği de unutkanlık yapabiliyor canım,daha önce bir krakerle bile günü geçirdiğini yazmıştın?Öğrencisin de,biraz daha dikkat etmen gerekliBu korkulacak bir durum mu ki? Bana günde en az 4 5 kez olur. Elime aldigim şeyi nereye koyduğumu hatırlamam, aşağıdan kapı çalar açarım sonra unutup aa nasıl geldin diye sorarım. Daha da ilerisi arkadaşlarımla yaptığım konuşmaları hatırlamam. Bir şey sorup tanti bunu daha önce konuştuk sen de böyle böyle dedin hatta cevabını alıyorum sürekli.
Beyin mrı çektirdim bir sıkıntı görünmüyor. Üzerine düşmedim ben de. Korkacak bir şey yok bence. Stresiniz azaldıkça bu da azalacaktır.
Panik atak+hırsızlık olayı sizi fazlasıyla sarsmış. Nörolojiye gidin dicem ama sanmıyorum bence durum psikiyatrlık.Panik atagım var bide . psikiyatri gidicem onlar yönlendirir artikbi ses duyunca nefesim kesiliyo resmen
Evet benim kan değerlerim biraz düşük. O da etkiliyor.B12 vitamin eksikliği de unutkanlık yapabiliyor canım,daha önce bir krakerle bile günü geçirdiğini yazmıştın?Öğrencisin de,biraz daha dikkat etmen gerekli
benimde basima geliyor korkudan oluyor sanirim bende hirsiz korkusu var evimde hic soyulmadi ama ya hirsiz girerse evim dikkat ceken bir ev kamera sistemi filan kurduk ama hep bir korku var ondan oluyor sanirim sizin gibi iz buldummu aaa nasil oldu birimi var diye korkudan ne yapacagimi sasirdigim oluyor sonradan oralarda dolastigim aklima geliyor.normal bence yada biz anormalizSelam Arkadaşlar . Öncelikle evime hırsız girdi hala onu atlamadım 1 ay kadar oldu. Derdime gelecek olursak da beynim yaşadığı olayların bir kısmını siliyor hatırlayamıyorum . Yani şöyle söyleyim ................. ............. yaşadığım olayın başı var sonu var ortasında saniyelik bir kısmı yok. Evim dublex alt katta salon mutfak var ustte yatak odası. Eşim işten geldi üst kata üzerini değiştirmeye gitti,yemek hazırlamaya mutfağa girdim muhabbet kuşuda arkamdan mutfaga geldi. Ocağa falan gelmesin diye ışığı kapattım önden çıktım bn. Kuşta arkamdan geldi salona girdi, bnde yukarı çıktım .Geri aşağı inerken salonun kapısı kapalıydı. Eşime seslendim hemen, salonun kapısı kapalı çabuk gel diye. Bn biber gazını falan aldım panikledim iyice, eminim bn kapatmadım kapıyı .Her yere baktı eşim bişiy yok . Hatırlamaya çalışıyorum ama o kısım yok bndebişiy hatırlamaya çalışırken de baştan sona dogru hatırlayamıyorum ,olayın sonundan basa dogru hatırlayabiliyorum . Sizce neden oluyo bu dün öğlen gardrobum tek kapağı aynalı aynada el ızı var bunu ben yapmadım elimi değdırmedım dıye panikledim . SAbah kıyafetleri yerleştirdikten sonra kapagı kapattım ama nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum Neden böyle oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?