- 30 Ağustos 2017
- 755
- 1.243
- 33
- 32
Kocanız yanınızda eski sevgilisini düşünerek uyuyor olsa aldatılmış hissetmez misniz? Ben hissederim. Düşünmemeye çalışın. Düşüncelerinizi yönetebilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanız yanınızda eski sevgilisini düşünerek uyuyor olsa aldatılmış hissetmez misniz? Ben hissederim. Düşünmemeye çalışın. Düşüncelerinizi yönetebilirsiniz.
Süper cevap:)O halde napiyoruz,kalkıp akşam yemeği hazirliyoruz,zihnimizi başka şeylerle meşgul ediyoruz
Hımmm çok orijinal bi fikirO halde napiyoruz,kalkıp akşam yemeği hazirliyoruz,zihnimizi başka şeylerle meşgul ediyoruz
Canım açıkçası erkeklere söz söyleme sanatı konusunda berbatım.Size birşey söylemeye gerek yok ki. Gayet aklı başındasınız.
Ama eşinize söyleseniz mi acaba?
Sesini duyunca nutkum tutuldu sanki hicbir şey soyleyemedim. Numarayı kaydedip whatsaptan baktım resmine inanın aklımı alamıyorum. Engelledim her taraftan ama başka bi numaradan arar diye de bekliyorum içten içe.Ben bu durumlarda napiyorum. Kimsiniz diyorum. Tanimiyorum. O da utancindan kapatiyor bir daha aramiyor sormuyor.![]()
Konuyu hortlatmış olacağım ama, sizi bir daha rahatsız etti mi?Sesini duyunca nutkum tutuldu sanki hicbir şey soyleyemedim. Numarayı kaydedip whatsaptan baktım resmine inanın aklımı alamıyorum. Engelledim her taraftan ama başka bi numaradan arar diye de bekliyorum içten içe.
Yok cnm o günden sonra hiç aramadı engelledim zaten her taraftan. Kafamı topladım kızımla eşimle bol bol vakit geçirdim. Rabbime sigindim çok şükür herşey yolunda.Konuyu hortlatmış olacağım ama, sizi bir daha rahatsız etti mi?