Beynim durdu sanki...

Size birşey söylemeye gerek yok ki. Gayet aklı başındasınız.
Ama eşinize söyleseniz mi acaba?
Canım açıkçası erkeklere söz söyleme sanatı konusunda berbatım.
Ama belki eşine aratabilirsin . Canım şu numara beni aramış diye.
Dipnot: insanlar artık bir tuhaf. Hep cahil cesareti.

Ben evliyim ve cok mutluyum.
Bir daha bni rahatsız edersen seni savcılıga veririm de.

Ben bu durumlarda napiyorum. Kimsiniz diyorum. Tanimiyorum. O da utancindan kapatiyor bir daha aramiyor sormuyor. :deli:
Sesini duyunca nutkum tutuldu sanki hicbir şey soyleyemedim. Numarayı kaydedip whatsaptan baktım resmine inanın aklımı alamıyorum. Engelledim her taraftan ama başka bi numaradan arar diye de bekliyorum içten içe.

Herşey nasıp arkadaşım
Ve eğer o kişi sizi,sizin onu sevdiğiniz gibi sevseydi zaten savaşırdı
Boş yere aklınızı bulandırmayın
zamanında her gece kapimda yatan seni 1 dk görebileyim bana yeter diye tam 5 sene yalvaran kişi,ben artık o hâline acıdığım ve vazgeçmesini düşündüğüm için AİLEM BENİM ARTIK EVLENMEMİ İSTİYOR,NİYETİN CİDDİYSE ANNENİ BABANİ GÖNDER dediğim gece sesi soluğu kesildi:))))

Yok bea seninki aldatma değil daha. Ama kendine oyalanacak birşey bul. Eski eskidir, o zaman bir engel yokken olmamış şimdi niye kafana takıyosun. İnsan evlilik rutininde böyle heyecanla karşılaşınca affallayabilir. Uzak durmakta fayda var hiç muhatap olmayın :kahve:

Eşine anlat

Bu ağırlığın sebebi, ondan gizli olması aramanın

Anlatınca rahatlayacaksın ;)

Eşine sakin bir şekilde anlat.

Pire deve olmadan

Kör ölünce badem gözlü olur. Heyecan arıyor kendine, prim yaptırmayın.

bence ilk etapta eşinize soylemeyin.eğer devam ederse rahatsızlık boyutuna vardırırsa o zaman söylersiniz.eşinizin aklını bulandırmayın derim. sizde düşünmemeye çalışın . mutluysanız hayırlısı buymuş öyle düşünün. burda öyle çok konu var ki sorumluluk alamayacak bir kişiyle buyuk tutkular,aşklar sonucu evlenipte sinir hastası olmanın kıyısında gezen kadınlar konusu..

Şahsen ben evlendikten sonra geçmişten biri beni arasa ya da mesaj atsa kesinlikle muhatap olmam. Numarasını engellerim. Evliyi geçtim hayatımda birinin varlığını bilen yaklaşıyorsa niyeti iyi değildir benim gözümde. Saygı duymam yani geçmiş geçmiştir benim için...

Sen de bence engelle ve düşüncelerinden sıyrılmaya bak. Bir an geçmiş aklına gelmiş olabilir bu normal ama normale dönmelisin bir an önce...

Aman aman hemen engelle veya numarani degistir aklina getirmemeye bak

Iyi ki ayrilmissin o adamdan. Sadece tembel degil ahlaksizmis da. Hani diyorsun ya ya o olsa ne olurdu diye. Seninle yani evli kadınla görüşmek hatta iliski yaşamak isteyen adamin midesi seni aldatmayi da kaldirirdi. Evelencektin onunla ilk sorunda cevabı baska kadınlarda arayacaktı onda bu mide var. Rabbim seni korumuş. Eşine sıkı sıkı saril engelle her yerden. Israr edecek olursa Eşine de kizmamasi ya da bir sey yapmamasi şartıyla anlat. Gerekirse numara degistir. Esini sen en iyi tanirsin yumusat bir sekilde anlat. Sukret ve bir şükür namazı kıl. Seni bu adamdan kurtardığı için

Sesini duyunca nutkum tutuldu sanki hicbir şey soyleyemedim. Numarayı kaydedip whatsaptan baktım resmine inanın aklımı alamıyorum. Engelledim her taraftan ama başka bi numaradan arar diye de bekliyorum içten içe.
Konuyu hortlatmış olacağım ama, sizi bir daha rahatsız etti mi?

Back
X