beynim durdu sanki

Rabbim sizlere sabır ablanıza şifa versin inşALLAH tez vakitte.

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.bende dışadan biri olsam aynı sizin gibi derdim ağlama güçlü dur ama kendi başıma gelince şok oldum ama toparlanıcam.ameliyat zamanında da giderim her zaman giderim yeterki iyi olsun.

Dışardan biri değilim ama ben. Şu an aynı süreci yaşayan biriyim. Kafam karmakarışık, içim paramparça. Ama dışardan dimdik duruyorum, moral veriyorum,espriler yapıyorum. Kendini koyverecekken tutup kolundan çekiyorum yukarı.
Moral çok önemli, ne kadar morali yüksek olursa o kadar çabuk atlatacak arkadaşınız.

yok ben sizin için demedim dışardan biriyim diye.genel anlamda dedim.tabiki sizin dediğiniz gibi olmak lazım biraz zamana ihtiyacım var sanırım bunun için.

Ben olsam yanina giderdim.
Cok kotu bi haber Allah sifa versin arkdasiniza.
Ayrica korkmayin. Iyi huylu oyle cok cabuk dagilmaz. Zaten tehsiste konulmus. Onemli olan zamaninda tehsis ve tedavi.

Ben olsam yanina giderdim.
Cok kotu bi haber Allah sifa versin arkdasiniza.
Ayrica korkmayin. Iyi huylu oyle cok cabuk dagilmaz. Zaten tehsiste konulmus. Onemli olan zamaninda tehsis ve tedavi.
teşekkür ederim çok sağolun.gitmeyi düşünüyorum bende.

öncelikle geçmiş olsun umarım tedavi süreci güzel geçer ve atlatır bu hastalığı. Bundan 3 yıl öncesinde benim halamın başına geldi. nodül alındı. Sonrasında doktora bağlı atom tedavisi önerilebiliyor biz yaptırmadık. Sonra meme kanseri oldu. Sonra düşündük acaba atom verilseydi ne olacaktı daha kötü mü olurdu daha iyi mi? Ama sonuç olarak doktoru farklı bir kanser hücresi olduğunu ve alakası olmadığını söyledi. Bence destek çok önemli çok duygusal olabiliyorlar güçlü şekilde her zaman yanında olmanızı tavsiye ederim....

çok teşekkür ederim gerçekten herkesin destek vermesi sizin gibi örnekler duydukça kendimi toparlıyorum.allah razı olsun hepinizden.rabbim halanızada şifa versin inş.

çok teşekkür ederim gerçekten herkesin destek vermesi sizin gibi örnekler duydukça kendimi toparlıyorum.allah razı olsun hepinizden.rabbim halanızada şifa versin inş.
Çok şükür halan kurtuldu. İnşallah arkadaşınızda kurtulur. Rabbim şifasını verir inşallah..

çok geçmiş olsun ikinize de

geçmiş olsun, neden böyle olmuş acaba, yaşam tarzından falan mı ırsi mi, umarım iyi olur

geçmiş olsun, neden böyle olmuş acaba, yaşam tarzından falan mı ırsi mi, umarım iyi olur
bana soruyorsanız ırsilik yok.yaşam tarzı olarak sigara çok tüketir ama çocukluğundan bu yana çok stres yaşadı hayatı film hikayesi gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…