Beynim durdu

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
kızlar merhaba geçen konu açmıştım adetim geçti diye 3 gün önce kan verdim bişey çıkmadı ve ben hala adet olmadım 1 hafta oldu geçeli kasık ağrısı aldı başını gitti göğüslerim sızlıyor ben bilemedim böyle olan oldu mu aranız da

Adet gecikmesi1 2 gun oldu , 1 hafta once erken gelmesi ,fazla adet gorme ben de gebelik.beklerken oldu...eger yine tahlil ver cikmazsa kadin doguma git.gebelik yoksa adet olmuyorsan seni rahatsiz eder..
Bekledigin icin Stres yapmissindir

Gec dollenme degilse baska bir nedeni olabilir gecikmenin. Doktora gorunmekte fayda var.
Bulunduğum yerde özel bi hastane maalesef yok memleketime gidecem pazar günü orda gidecem artık doktorum orda inşallah kötü bişey yoktur kasık ağrılarım sürekli devam ediyor

Adet gecikmesi1 2 gun oldu , 1 hafta once erken gelmesi ,fazla adet gorme ben de gebelik.beklerken oldu...eger yine tahlil ver cikmazsa kadin doguma git.gebelik yoksa adet olmuyorsan seni rahatsiz eder..
Bekledigin icin Stres yapmissindir
Hemde nasıl rahatsız ediyor şiştim iyice kafaya takmıyorum da ağrılar rahatsız eder oldu

Hamile kalmayı çok istiyosan eğer duyduğun ya da bildiğin sahte belirtileri görebiliyosun kendimden biliyorum. Gün şaşmayan reglim hamile kalmadan önce 8 gün gecikmişti ve ardından çok sancılı bi regl geçirmiştim, bilmiyorum belki kimyasal gebelik geçirdim ama olabiliyo maalesef. Kafanda sorular varsa kan tahlili yaptır istersen.

Bu ay ilk kez hamilelik düşünmedim İnan ki zaten düşünecek zamanım olmadı düğün telaşından eşimle önemli günlerde birlikte olmadık bile adete bi kaç gün kala birleşmemiz oldu tuttuysa o zaman tutmuştur düşüncesi sardı 2 gündür beni ama bilmiyorum geçen ay kontrolüm vardı kist felan da yoktu ama pazartesi gidecem bakalım

Ben de yumurtlama tarihimde olmadım, 2 gün önce olmuştu kızım olacak. En güzeli pazartesi baktırmak.

Benim arkadaşım adet gecikti diye üç kere test yaptı üçüde negatif çıktı nerdeyse bi ay sonra doktor gitti doktor yinede bi kan bakalım dedi kanda bile nerdeyse bi ay sonra ikiyüzlerde bthcg çıktı şimdi gayet gayet hamile bi kadın

Valla bende anlam veremedim kendime ama bariz şiştim karnım gergin ayaklarımı uzatıp yatamıyorum gerilip batıyor pazartesi öğrenecez artık ne var ne Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…