Gebelikte polip

Baharesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
3
0
86
30
Hamile kaldığımı öğrendiğim de bebek 1 aylıktı sürekli kahve lekeler toz pembe akıntılar geliyor du dedim yerleşme kanaması herhalde sonra bir gün bunlar çoğaldı ve birden kan geldi bosaldı dedim herhalde çocuk düştü hemen acile gittim rahmimde iki adet polip olduğunu öğrendim acildeki doktor polip keseni bozabilir düşük yapabilirsin dedi dört gün sonra kendi doktoruma gittim polip nerede çocuk nerede bir çocuğun düşeceği varsa o sağlıksız bir gebelik demektir düşer polip ile falan alakası olmaz yani dedi. Neyse suan tam 3,5 aylık hamileyim progestan düşük önleyici fitil kullanıyorum her gece ama hala korkularım var kasıklarım o kadar ağrıyor karnım o kadar ağrıyor ki ama şükürler olsun progestan kullandığımdan beri hiç kanamam olmadı aylardır. Bebeğim suan sağlıklı hersey yolunda ama ben aşırı kasık ağrısı çekiyorum anneler hamile iken polip olan oldumu erken doğum vs olabilir diyorlar beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Gebe kalmadan önce kontrole gittim hersey yolundaydı hamile kaldıktan sonra çıktı polipler bebeğime inşallah bir zarar vermez 🥺

Back