- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
"Beni değil yanımdakini secti "ve "o Kim ki " demenizden biraz havalı, fazla özgüvenli mi görünüyorsunuz o na göre acaba. Ya da sürekli değişken düşüncelerinizi hissetmis olabilir mi?
O kim ki demenizden yola çıkarak onu asagida görüp takıntı yapmış bile olabilirsiniz.
Aynı şeyleri yaşadım, hiçbir zaman aramızda sevgilik durumu oluşmadı. Bir müddet sonra herkes yoluna baktı.
İlginizi çekecek başka biri yok mu okulda ? İlginizin yönünü değiştirin acilen bence.
Sizinle ilgili düşünceleri hayalleri olsa bu kadar beklemezdi, hele ki arkadaşınızla beraber olmazdı.
Sizi düşünmeyen birini düşünerek kendi zamanınızdan çalıyorsunuz
Belki de yaşayacağınız güzelliklerden ...
Keşke olsa. Ama kafama uyan bir kişi bile yok çevremde. Sanki hepsi hâlâ çocuk gibi geliyor. :/
Bilmiyorum belki de zamanı degil daha
Bence seviyorsanız gidin söyleyin. Belirsiz olduğu için aklınızda bu kadar yer ediyor. Olumlu cevap verirse denersiniz sonra olmadı ayrılırsınız kafanızdan çıkar gider. Olumsuz cevap verirse o defteri kapatmanız daha kolay olur sizin için.
Bence seviyorsanız gidin söyleyin. Belirsiz olduğu için aklınızda bu kadar yer ediyor. Olumlu cevap verirse denersiniz sonra olmadı ayrılırsınız kafanızdan çıkar gider. Olumsuz cevap verirse o defteri kapatmanız daha kolay olur sizin için.
Kendi yaşantınızdan çalıyorsunuz böyle yaparak ama. Şu anda size zarar vermeyen, meşgul etmeyen bir durum olsa haklısınız derdim ama kaç yıldır sıkıntı yaşıyorsunuz bununla ilgili. Bu zamana kadar beklemeyi, zamana bırakmayı denemişsiniz olmamış, acı çekmişsiniz. O yüzden farklı bir şey denemenin zamanı gelmiş olabilir. Kafanızdan attıktan sonra o sizinle gelip konuşmaya çalışsa bile arkanızı dönüp gidersiniz içiniz rahat olur. Bunlar benim görüşüm tabii.Bunu ben de dusundum inanin. Alayim karsima boyle boyle bu saatten sonra soylesem de ne degisir bilmiyorum ama icimde kalmasin diye soyledim desem.
Ama ayni sinifta olusumuz engel oldu bana. Her daim gorucem, gordukce belki daha mi kotu olur her sey.
O yuzden seneye erteledim. Zaten mezun olucam ne kaybederim kafasiyla gidip acilirim belki... hislerim devam ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?