Beynimi kemiriyor

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.100
Selam arkadaşlar benden biktiniz belki de bilmiyorum ama bu konuyu baskalarina ablama bile acmaktan çekiniyorum bazı şeyleri kendime bile itiraf edemiyorum

Konu babam ve aldatma olayı
babamdan biraz bahsedecek olursam eğer
öf çok utanıyorum ama babam biraz cinselliğe düşkün biri gibi geliyor bana
çok küçükken pc bizim odamizdaydi babamı kötü şeyler izlerken yakalamkstim meselâ yahut şaka yollu ikinci eşten bahseder zaten cocukligumda anne baba hatasi nedeniyle onların odasında kaldım ve şahit olmamam gereken şeylere şahit oldum ama malesef şunu biliyorum ki cinsellik konusunda annem hissiz isteksiz -ama reddetmiyor - babam ise bir o kadar istekli
işte gördüğünüz gibi bilmemem gerek çok şey biliyorum ve bu beni rahatsız ediyor
neyse asıl konu geçen babamin telefonundan kendime foto atarken bir kadın forografi gördüm kadın sarışın mini etekli ve fotoğraflar farketmeden çekilmiş çok şaşırdım babama sordum Tlefonumu karıştırma dedi kızdı ve lfoigraflari da sildi

Ama ben babamı az çok tanıyorum ne kadar yukarda anlattigim gibi de olsa aldatma asla olmaz olsa zaten çoktan olurdu peki o fotoğraflar neydi ne olabilir yani aklıma mantıklı bir şey gelmiyor kimseye de anlatamıyorum içten içe babama çok kizginim

Baban olduğı için yakıştıramıyorsun ama oda yapabilir böyle hatalar. Annein istekli olması grekir senin çözebileceğin bir sorun değil bu.

Baban olduğı için yakıştıramıyorsun ama oda yapabilir böyle hatalar. Annein istekli olması grekir senin çözebileceğin bir sorun değil bu.
Tamam ama babam sapık değil ki bir kadindan habersiz çekilmiş fotoğraflar ne olabilir
ayrıca gerçekten babam olduğu için değil burada anlatmak zor ama biliyorum ki yapmaz

Canım cinsel dürtüleri fazla olan insanlar sapık değildirler. Sapkınlar doyumsuz olanlardır. Eğer babacığın o fotoğrafını çektiği tip kadından hoşlanıyorsa yada o giyim tarzından bunu annende göremezse başkasında arar. En azından sadece bakar. Evdeki kadının konumu çok önemlidir bu durumlarda.

Canım cinsel dürtüleri fazla olan insanlar sapık değildirler. Sapkınlar doyumsuz olanlardır. Eğer babacığın o fotoğrafını çektiği tip kadından hoşlanıyorsa yada o giyim tarzından bunu annende göremezse başkasında arar. En azından sadece bakar. Evdeki kadının konumu çok önemlidir bu durumlarda.
Annem aşırı derecede bakımsız birisi malesef uyarmamiza rağmen
Yani bu fotoğraf sırf o kadınkadına bakmak için mi
başka bir sebep olamaz mı ki :KK43:

Erkeksel bir dürtü bu anneniz kendine bakmalı.. başka sebeplere yol açmadan. Bir bayan olarak enbüyük hatamız bu oluyoer

Erkeksel bir dürtü bu anneniz kendine bakmalı.. başka sebeplere yol açmadan. Bir bayan olarak enbüyük hatamız bu oluyoer
Evet en azından annem için böyle bu kısma kadar tamam yalnız aldatacak olsa bile bu durudurum çok daha farklı bir boyut çünkü diğer tarafın haberi yok bundan fotoğrafları bir başka erkeğin telefonunda bu durum çok ilginç geliyor kadına bir ilgi mi var yoksa başka bir sebep mi var buna takılıyorum ve eminim ki anneme konuyu açsam umursamaz bile zaten güveniyor da kafam çok karışık babamın yüzüne bakmak istemiyorum
bu arada yorumlar için çok teşekkür ediyorum

Annem asiri derecede bakimsiz derken ornek verirmisin asiri derecede nasil oluyo???

Aranızda önemli bir problem yoksa açık açık konuşabilirsin:KK20:

erkeksel dürtü nedir yahu????ne kolay kabul etmişsiniz erkeklerin kendi kabahatlerine uydurdukları kılıfları...

siz de alenen annenizi suçluyorsunuz pes

not: fotoğrafları babanız mı çekmiş, başkasının telefonundan mı almış??? tam anlayamadığım için ilk ve gayet şaşkın yorumumu düzelttim...kadının haberi olmadan çekilmesi yasal değil ve buna röntgencilik denir sanırım...kendisi çekmemiş bile olsa babanız da bu fotoları telefonunda taşıyarak buna alet olmuş

Aramız çok iyidir ama o kadar kızdı kki tekrar konuyu nasıl acabilirim
Bir daha görürsen sende sert çıkış (en azından ben öyle yapardım) ne bileyim baba yakışıyor mu tarzı yorumlar yap en azından, allah yardımcın olsun canım :110:

Örnek veremem annemi küçük düşürmusum gibi hissediyorum

Canim oyle dusunmemen gerek.
Sen mesela dersenki kaslarini almaz kaslari sekilsiz daginik( ki bazi kadinlarda gercekten cok acil lazim) o zmn sana bi tavsiyede bulunuruzki duzelsin biseyler.

Mesela annem.
Eger kaslarini almasam ben annemin, resmen gozunun kalinligindan dahada kalin kaslari vardir annemin.
Gozu yaninda kuck kalir. 1 cm den dahada kalin, 1 bucuk cm felandir yani. Dolu dolu sipsiyah.

Kilik kiyafet konusundada mesela ben annemle inatlasirm begenmedigimi giydirmem anneme.
Gider ben elbise secerim. Basta kendi kafasinjn dikine gitti.
Ama baktiki giyim tarzi ovgu aldi etraftan, benim dedigmi giymeye basladi.

erkeksel dürtü nedir yahu????ne kolay kabul etmişsiniz erkeklerin kendi kabahatlerine uydurdukları kılıfları...

siz de alenen annenizi suçluyorsunuz pes

not: fotoğrafları babanız mı çekmiş, başkasının telefonundan mı almış??? tam anlayamadığım için ilk ve gayet şaşkın yorumumu düzelttim...kadının haberi olmadan çekilmesi yasal değil ve buna röntgencilik denir sanırım...kendisi çekmemiş bile olsa babanız da bu fotoları telefonunda taşıyarak buna alet olmuş
Oncelikle şunu söyliyim ben asla ve asla böyle bu durumda annemin bakımsız olmasını bir bahane olarak ine sürmesürmem ben bu iki durumu ayrı değerlendiriyorum
kaldı ki bu sadece aldatma olmuyor eğer babam cektiyse bu iş farklı boyutlara ulaşıyor ki bunu açık açık skrguladim zaten
yani sapıklık diyorum zaten buna

Diğer meseleye gelirsek gerçekten bilmiyorum anlayamadim ki ani oldu her şey

Canim oyle dusunmemen gerek.
Sen mesela dersenki kaslarini almaz kaslari sekilsiz daginik( ki bazi kadinlarda gercekten cok acil lazim) o zmn sana bi tavsiyede bulunuruzki duzelsin biseyler.

Mesela annem.
Eger kaslarini almasam ben annemin, resmen gozunun kalinligindan dahada kalin kaslari vardir annemin.
Gozu yaninda kuck kalir. 1 cm den dahada kalin, 1 bucuk cm felandir yani. Dolu dolu sipsiyah.

Kilik kiyafet konusundada mesela ben annemle inatlasirm begenmedigimi giydirmem anneme.
Gider ben elbise secerim. Basta kendi kafasinjn dikine gitti.
Ama baktiki giyim tarzi ovgu aldi etraftan, benim dedigmi giymeye basladi.
İşte böyle değil malesef giyim konusunda o kadar ozensiz ki dusunun önemli yerlere bile terlikle gidiyor ve eteğinin altından basma donlari görünüyor
bir sürü ayakkabı kıyafet aldık ama o kadar inatci ki israrla giymek istemiyor

İç çamaşırları özenli değil
Başörtüsü utusuz
afedersin biyiklarini bile almıyor artık babam neredeyse yalvaracak

Su an bunları böylece yazmak bana çok ağır geliyor ama durum böyle
annem aşırı inatçı biri onu asla degistiremiyoruz

İşte böyle değil malesef giyim konusunda o kadar ozensiz ki dusunun önemli yerlere bile terlikle gidiyor ve eteğinin altından basma donlari görünüyor
bir sürü ayakkabı kıyafet aldık ama o kadar inatci ki israrla giymek istemiyor

İç çamaşırları özenli değil
Başörtüsü utusuz
afedersin biyiklarini bile almıyor artık babam neredeyse yalvaracak

Su an bunları böylece yazmak bana çok ağır geliyor ama durum böyle
annem aşırı inatçı biri onu asla degistiremiyoruz

Olmaz oyle, zorluycaksinz.
Ablan kardesin varmi?
Yatirin yere alin biyiklarini zorla.
Benim anneminde biyiklari baya cikar, rutin halina getrmesede artik kendiside farkeder ve sapsik58 gel biyiklarimi al kzim der.
Mecbur almasi gerek.
Baban baska kadinlara ilgi duyuyor olabilir, ama burda tek suclu olarak babn gosterilemez. Bi kadinda kendine bakmali.

Yatirin alin bi tane kasini gecip baksin aynaya, gor bakalim farki de.
Omu guzel bumu de.
Hafta bir bakim rutini yapin, tuy muy beraberce alin tum kizlar toplanarak.
Eger zaman aldigini dusunurse en guzeli agda bantlari. Yapistir cek tamamdr.
Hatta oda kolayligini gorup oda yapar belki bi zamn sonra, ama basta siz yapin takipte kalarak.

Benim annem icin odasina bi caput astik yukardaki kaneluver borusuna.
Annemin sik sik kullandigi esarplari belirledik ve hepsini tek tek utuledim. Okuldan zaman olmuyor her dedginde utu masasini cikarmak.
Igneyle tutturdum hpsini. Annem alir giyer sonrada yine bi igneyle tutturur orya utusu bozulmaz hic.

Olmaz oyle, zorluycaksinz.
Ablan kardesin varmi?
Yatirin yere alin biyiklarini zorla.
Benim anneminde biyiklari baya cikar, rutin halina getrmesede artik kendiside farkeder ve sapsik58 gel biyiklarimi al kzim der.
Mecbur almasi gerek.
Baban baska kadinlara ilgi duyuyor olabilir, ama burda tek suclu olarak babn gosterilemez. Bi kadinda kendine bakmali.

Yatirin alin bi tane kasini gecip baksin aynaya, gor bakalim farki de.
Omu guzel bumu de.
Hafta bir bakim rutini yapin, tuy muy beraberce alin tum kizlar toplanarak.
Eger zaman aldigini dusunurse en guzeli agda bantlari. Yapistir cek tamamdr.
Hatta oda kolayligini gorup oda yapar belki bi zamn sonra, ama basta siz yapin takipte kalarak.

Benim annem icin odasina bi caput astik yukardaki kaneluver borusuna.
Annemin sik sik kullandigi esarplari belirledik ve hepsini tek tek utuledim. Okuldan zaman olmuyor her dedginde utu masasini cikarmak.
Igneyle tutturdum hpsini. Annem alir giyer sonrada yine bi igneyle tutturur orya utusu bozulmaz hic.
Güzel fikirler teşekkür ederim ama işin en zor kısmı giyim...
magazalara götürdüm kendim kıyafet getirdim ona ama yok vazgeçmiyor kadın

Güzel fikirler teşekkür ederim ama işin en zor kısmı giyim...
magazalara götürdüm kendim kıyafet getirdim ona ama yok vazgeçmiyor kadın

Hepsini cope bas.
Hic gozunun yasina bakma. Paraya kiy ve yenilerini al. Artik ipler bende de.
Eski elbiselerini yerinde bulamazsa giyemezde, mecbur senin aldiklarna kalacak :).
Sonundan korkuyosun tabi cope attim de ama evin bi kosesine sakla acil drumlar icin, kadin ciplak gezmesin snra:eek:

Butceni ayarla ve cikin bu hafta sonu alisverise. Soz hakki verme annene asla.
Eminim bi zaman sonra kocasi ve etrafi tarafindan begenilmeye basladiginda oda hoslanicaktir bu degisimden.

X