Estağfurullah ne kızması olur mu öyle şey ...Vakit harcayıp okumussunuz burada benimle uğraşıyorsunuz sadece teşekkür edebilirim .
Evet benim gurur dediğim şey cevremdekiler için aşırı inat ve aşırı katılık olarak adlandiriliyor kendi ailem hatta eşim dahil ..
kati degilsinizdir- bence hatda cok cok duygusal bir yapiniz var. olmasa zaten bukadar takmazdiniz. sizin hayata ve insanliga bakis aciniz aslinda cok naiv. bu sebepten bazi olaylar sizi kiriyor ve üzüyor. kötülügü ve cirkefligi anlamakta zorlaniyorsunuz. bu sizi kati bir insan yapmaz. duygusal ve evreni hep bir harmoni icinde görmek isteyen bir insan yapar.
ve dediğiniz gibi hocam arada bir mail atar nasılsın neler yapıyorsun vsvdiye okadar ...ve savunma sınavında tepemi attirinca tartıştık artık dedim ne yapıyorsa yapsın orada hesabımı kapattım rahatladım ama bana dediği şey cekmeseydin bırakıp gitseydin bu kadar ...
aynen olay bu.
Maalesef kucuklugumden beri hep sorunların içinde büyüdüm .Eşimin ailesinde de anne ve kardeşin eşimi evin babası gibi görüp kaybetme korkusuyla yaptıkları saçmalıklar ve buna benim aman bırak geç diyemeyip bin katiyls karşılık vermem sonucu dediğiniz gibi hep çatışma ,kavga ,kaosla uğraştım ve yoruldum .
aslinda ne güzel empati yapiyorsunuz- her insanin degisik rolleri vardir. esinizinde. sizin kocaniz, cocugun babasi, birinin arkadasi, KVnin oglu, kardesin abisi vs. yani adam sizin kocaniz oldu diye diger rollerini iptal edemez ve etmeside zaten gerekmez. o insanlarin hayatindaki rolü baya büyük- bunun icin kavga etmek kendi gölgenle kavga etmeye benzer. esiniz suanda kardesleriyle görüsmüyor. tamam- sizi beddua edildi, kötülük yapildi vs. kabul.
ama birakin size yapilanin cezasini yaradan versin. cocugunuzu halalarindan mahrum birakmayin.
Kendimi de eleştiriyorum mesela o kaybetme korkularına bir kez olgunlukla yaklaşmayı deneyip konussaydim yada hiç oralı olmasaydım belki rahatlarlardi kp hiç baba ve eş olamamış ve en ufak bir şeyde bunları evden kovmuş para vermemiş çok zorluklar çekmişler biraz eşimi o anlamda güven olarak görmüşler keşke adam gibi kabul jusabilseydik ama geçti çünkü yaptıklarını açıklayamiyor ...