Beyninde damar yumagi olup normal dogum yapanlar

Bugulugun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
77
67
33
İyi aksamlar.Bir dogum konusuda benden.Beynimde buyuk ihtimalle dogustan olan damar yumagi var.doktor zararli olmadigini,cok kucuk ve yerininde iyi oldugunu soyledi.bir belirti yada zarar olmadan yillarcada yasayabilirsin yada aniden beyin kanamasi gecirme riskin olabilir dedi.
Dogum yaklastikca korkularim oluyor.Doktorla konusacam fakat bu yada buna benzer durum yasayip normal dogum yapan varmi.Cunku normal dogumda insan cok zorlaniyor.Doktorunda oyle birsey dedigini hatirliyorum sanki.Dogumda falan risk olabilir diye.

Konu hakkında bilgim yok, doktorunuz doğrusunu söyler illa ki ama ben olsam normal doğum yapmazdım,madem risk olacak...

Insallah saglikla alirsin kucagina ama hic riske atma sezeryan ol normal dogum da cok sikiyosun kendini

O damar yumağı beyinde ve omur ilikte oluyor bi çok kişide olur ama fark etmezler

Damar yumagi ilk defa duydum. Tam olarak belirtisi nedir yani nasil anladiniz da doktora gittiniz? Cok gecmis olsun.
Ben olsam isimi sağlama alirdim.

O damar yumağı beyinde ve omur ilikte oluyor bi çok kişide olur ama fark etmezler
evet aynen bende baska bi nedenden dolayi cektirmistim filim.sonra bunu ogrendim.yoksa varligini bilmiyordum.

Damar yumagi ilk defa duydum. Tam olarak belirtisi nedir yani nasil anladiniz da doktora gittiniz? Cok gecmis olsun.
Ben olsam isimi sağlama alirdim.
tesekkur ederim.hicbir belirtisi yok iste.emara baska nedenden dolayi girmistim.mercimek tanesi kadar birlesmis kilcal damarlardan olusuyor.Allah korusun bazilarininki daha buyuk ve tehlikeli tabi.ama benimkide buyume riskide var o yuzden 6 ayda bir kontrole tekrar emar cektiriyordum.

Merhaba bende de aynı rahatsızlık var acaba hamileliğiniz rahat geçti mi doğum yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…