- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
bilinçli yapılan bişey olduğunu düşünüyorum. Ülkeyi kaosa sokmak dinci dinsiz kavramı oluşturmak isteyenlerin kurgusu..
Bende bilinçli bir olay olduğu kanaatindeyim.
Hazır ortam da müsaitken savaş alanına dondermek amaçları.dindar dinsiz kavgası çikarmak.
Bu ülkede her zaman oruç tutanlar ve tutmayanlar vardi.hatta inancli olduğu halde tutmayanlar var.ramazan ayına fesat kariştirmak istyorlar.oyunlara gelmemek lazım
E sen gidip oruç tutmuyor diye adamın dükkanını basarsan oruç tutmayanda gitsin davulcuyu rahatsız oluyorum diye dövsün yada oruçlu adamı ağzı kokuyor diye dövsüm yada rencide etsin olmaz mı ? Şu oruç tutmuyor ramazanda alkol alıyor diye adam dövenleri toplayip toplu sıra dayağina çekecen valla ... yahu ramazan müslümana geliyor gayrimüslüme neyin heabını soruyon denyo
Saldırıya uğrayan plakçı Kore asıllı biri. Duyduğuma göre etkinlik periskopla tüm dünyaya izletilirken bu çirkin saldırı gerçekleşmiş, planlı veya plansız orasını bilemem ama yaşananlar çok çirkin, çoğunluğu yabancı olan bir grubun içine dalıp olay çıkarmayı marifet sayanlar serbest bırakıldığı sürece bu olayların yaşanması engellenemeyecek maalesef.
Ve yine maalesef biz bu değiliz desekte dünyaya yansıyan bu görüntüler bizim sesimizi bastıracak.
Buyurun haberin videolarının da olduğu başka bir link size: http://www.amerikaninsesi.com/a/beyoglu-nda-plakciya-saldirinin-yankilari-suruyor/3381948.html
bilinçli yapılan bişey olduğunu düşünüyorum. Ülkeyi kaosa sokmak dinci dinsiz kavramı oluşturmak isteyenlerin kurgusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?