Maşaallah canım sanaSen olmasan ben yapmam valla :) ÖĞRETMEN im iyi olunca, ortaya birşeyler koyuyoruz işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah canım sanaSen olmasan ben yapmam valla :) ÖĞRETMEN im iyi olunca, ortaya birşeyler koyuyoruz işte![]()
Eteği unutamıyorum NevoşumEtek mi![]()
Ben deEteği unutamıyorum Nevoşum![]()
etekler feda olsun bu beytiye![]()
benim var sanırım dikkat etsin giyerkenBen deAman eteğe birşey olmasın gözümüz yok
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, bayılırım beyti sarmayaBen de bir kategoride beyti sarmayla katılmıştım:)
Başarılar dilerim canım![]()
Benim yarışmalarda pek şansım yok canımTeşekkür ederim canımhadi ya bilmiyordum bakalım şans getirecek mi bana :)
Teşekkür ederim şefimEllerine saglik.kesinlikle denicem bu tarifi. Yarismada basarilar.
![]()
Teşekkür ederim şefimbenden güzel yapacağından Şüphem yok
![]()
Teşekkür ederim canımOhhhh be nihayettt.. yavruuu ellerine sağlıkk en en sevdiğimdennn..emeklerine sağlık başarılar dilerimmmm...![]()
Hiç öyle denemedim, bi daha Urfa ya gidersem onuda deneyeyimofff offfff bayilirim beytiyeeee ustune antep fistigi bide kasarrr olaydiii offf offfff![]()