Çok teşekkür ederimellerinize emeginize sağlık çok hoş gözüküyor
başarılar
Canım ellerine sağlıkHarika bir tarif
Yarışmada başarılar dilerim
Bayramın Kutlu olsun
Vuslat çok güzel bir tarifle katılmışsın.Ben de bunu hazır lavaşla yapıyorum.Çok güzel oluyor gerçekten.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
çok güzel ... başarılar dilerim .... bir sorum olacakç hazır bir malzeme kullanmıyorsunuz diğer tariflerde de ole idi... bu yarışma kuralı mı ve hrer yarışmada geçerli miii ...yrışma kuralları neler.
yeniyim ya ondan soruyorum:)....lavaş dı el açma baklavaydı filan zooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :26::26:
En dişli rakibimÇok teşekkür ederim canım
Her kategoride kebap diye diye sonunda bir kebap çeşidi yapayım dedim
Bim de hazır lavaş var da bir kere almıştım çok kalındı
İyi bayramlar canım
Sen de çok dişlisin.Evet kebab kebab dedin aradan çıkardın kebabı. Ben lokantalardaki lavaşlardan yapmıştım.Onlar daha yumuşak oluyor.
İyi bayramlar canım sağol.Senin de bayramın kutlu olsun.
Merhaba kurallar http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731997çok güzel ... başarılar dilerim .... bir sorum olacakç hazır bir malzeme kullanmıyorsunuz diğer tariflerde de ole idi... bu yarışma kuralı mı ve hrer yarışmada geçerli miii ...yrışma kuralları neler.
yeniyim ya ondan soruyorum:)....lavaş dı el açma baklavaydı filan zooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :26::26:
Merhaba kurallar http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731997bu konuda ilk mesajda yazıyor. Ama istediğiniz malzeme ve şekilde yapabilirsiniz.Tamamen el emeği olması şart değil
bayildimsu an öylede acimki pc yapisabilirim
ellerine saglik vuslatim harika görünüyoryarismada basarilar dilerim
Ellerine sağlık vuslat abla çok güzel görünüyorr iyi bayramlarr :))
Onlar nerede satılıyor lokantadan mı alıyorsun:26:
Bir daha ki sefer ben de onlardan alayım elimde uğraşmayayım
canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?