tatlım burnunun eski hali nasıldı bilmiyorum ama şuan süper görünüyor umarım seninde içine sinmiştir. Bu arada ameliyat olalı kaç gün oldu?
cok hoş olmuş:)
Beyazcıkcım:)) resimlerinden anladığım kadarıyla ikinci kez ameliyatla revizyon oldun, bende bilgi almak isityorum revizyon olacağım neler yaşadığını az çok bilmek isterim,bana bu konu hakkında kısa bir bilgi verir misin? ilk ameliyatı kime oldun ikinci kim vs 10 ay beklemeni dr mu istedi.
cok hoş olmuş:)
çok tesekkur ederim
Beyzacik cnm cok gecmis olsun, gule gule kullan. Seni tekrar burda gormekle sasirmadim saskin olmam senin revizyon ameliyati olman cnm. Cunku iyi hatirliyorum senin ilk ameliyatini ve cok guzel gorunuyordu, yorumda yapmistim herhalde o zamanda. Demek ki zaman gerekiyormus tam sonucu gorebilmek icin. Insallah bu sefer o cikinti derdinden kurtulmusundur cnm, kacinci ayinda fark ettin o cikintiyi? Bu arada sigaraya devam mi daha ben hala iciyorumdaBenim son halimi gorebilirsin albumde resimlerim var. Kendine cok iyi bak tekrar gecmis olsun cnm
ben de süleyman beye ameliyat olmayı düşünüyorum. neler yaşadınız, doktorunuzla iletişiniz nasıldı, bahsedebilirmisiniz?
süleyman bey gercekten cok tatlı bi adam herseyi anlayabilmem için resmen kagıda çizdi neler yapıcak nasıl olucak diye cok güler yuzlu ve işini iyi bildigini ilk anda belli ediyo ben tavsiye ediyorum
fotoğraflarınız bekliyoruz.
evet cnm ya sormuşlar ama sanırım cwplamammışsın ilk ameliyatını kime oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?