beyzacik Burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba

Bu bölümdeki tüm konularınız link bırakılarak bu konunuza yönlendirilmiştir. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Merhabalar burun esttetıgı olan varmı bursa ve ıstanbulda doktor tavsıye var mı?

tatlım burnunun eski hali nasıldı bilmiyorum ama şuan süper görünüyor umarım seninde içine sinmiştir. Bu arada ameliyat olalı kaç gün oldu?

Beyazcıkcım:)) resimlerinden anladığım kadarıyla ikinci kez ameliyatla revizyon oldun, bende bilgi almak isityorum revizyon olacağım neler yaşadığını az çok bilmek isterim,bana bu konu hakkında kısa bir bilgi verir misin? ilk ameliyatı kime oldun ikinci kim vs 10 ay beklemeni dr mu istedi.

evet canım tam 10 ay once ameliyat oldum ilk baslarda cok mutluydum ama sonra bozulmaya başladı burnum yok odemdir yok şişliktir yok burnum oturmadı falan derken onca zaman geçti bi kaç dr. cesaret edemedi yapmaya 1 yıl bekle falan diyenlerde oldu sonra sansa bu dr.umu buldum ve hoooop ameliyat masası :)ilkine gore daha kolaydı sadece kanamam 2 gun biraz yogundu ama şimdi iyiiyim eger mutlu diilsen ve maddi olarak sorun yoksa bence dusunme ol derim

Cidden şans işi bu walla senin adına çok sevindimmm burnun göründüğü kadarıyla çok güzelll, evet mutsuzum bende ilkden baya mutluydum sonrası hüsran oldu... walla önemli olan ikincide güzel olması ve fazla beklemek istemiyorum 6. ayım dolduğunda inşallah bir aksilik çıkmazsa revizyon olacağım hayırlısı umarım bende güzel burunlular kervanına katılabilirim ((

Beyzacik cnm cok gecmis olsun, gule gule kullan. Seni tekrar burda gormekle sasirmadim saskin olmam senin revizyon ameliyati olman cnm. Cunku iyi hatirliyorum senin ilk ameliyatini ve cok guzel gorunuyordu, yorumda yapmistim herhalde o zamanda. Demek ki zaman gerekiyormus tam sonucu gorebilmek icin. Insallah bu sefer o cikinti derdinden kurtulmusundur cnm, kacinci ayinda fark ettin o cikintiyi? Bu arada sigaraya devam mi daha ben hala iciyorumda Benim son halimi gorebilirsin albumde resimlerim var. Kendine cok iyi bak tekrar gecmis olsun cnm

canımm benimmm,3 aydan sonra cıkıntıyı farketmeye basladım malesef buarda sigara tam gaz devam :)

ben de süleyman beye ameliyat olmayı düşünüyorum. neler yaşadınız, doktorunuzla iletişiniz nasıldı, bahsedebilirmisiniz?

süleyman bey gercekten cok tatlı bi adam herseyi anlayabilmem için resmen kagıda çizdi neler yapıcak nasıl olucak diye cok güler yuzlu ve işini iyi bildigini ilk anda belli ediyo ben tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…