bez degıstırme

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hafsaa

Ziyaretçi
kızlar gunde kaç kez bez degıstırıyorsunuz ortalama kaç kez bez ? gece altını alıyormusunuz? hangı bezı kullanıyorsunuz?bıde kaç kıloluk olanını kullanıyorsunuz?

gunde 5 bez kullanıyorum canbebe 4 9 kılo arasını ama sıkıyo oğlanı bez
gece altını almıyorum ve canbebeden memnun kalmadım bez hakıında fıkırlerınıze ıhtıyacım var

canım hic saymadım kackere degiştirdimi normal olarak 5 buluyor ama bazen ekstraları oluyo bizim zillinin cok kakası olursa ogün daha fazla degiştiriyorum

ben prima aktif bebek 4-9 kiloyu kulanıyorum gecede altını degiştirmiyorum yatıcagımız zaman saat 1 gibi altını degiştirip kremleyip uyutuyorum sabah uyanıyor ozaman degiştiriyorum

dogdunundan beri prima kulanıyorum gayette memnunum hatta bir numara üstünü alıcam sanırım bu paket bitince bizim kızada kücük gelmeye başladı

canım bende gündüzleri kaç kez aldığınmı bılmıyorum ama ortalama 4-5 kez alıyorum..ge4ce uyutmadan önce alıyorum zaten gece kaka ypmıyor..sabah 7-8 gıbı kalkıyor ozaman alıyorum..molfixi 4 maxi (7-18 kg )kullanıyorumm(2 haftadır) boyu uzun olduğu için 3 numara küçük gelıyor zaten kılomuzda 7 kıloyu buldu..molfixten çok memenunum hiç kızarmadık bıle daha ama sürekli kremlıyorum ara ara..prımayıda kullanan arkadaşlar memenun canbebe hakkında bır bılgım yok nasıl bır bezdır hiç denemedımm..

canım gunde 4-5 kez değiştiriyorum....1-2 hafta öncesine kadar gecede değiştiriyordum ama artık havalarda sogudu, sabah uyandıgında 6 gibi felan değiştiriyorum...dogdugundan beri prima kullanıyorum...şimdi midi 4-9 kg aktif bebek kullanıyorum...şimdilik iyi geliyor...

cnm ben de prima 4-9 kg. kullanıyorum hastaneden molfix vermişlerdi kullanamadım kızarmıştı poposu , günde 4-5 kez alıyorum ben de , eğer kakasını yaparsa gece mece dinlemiyorum alıyorum uyanıyor ama olsun ..

pampers baby dry 4-9 kg ..
salak gibi 3 paket aldim ucuzdu ..
ve kücük gelmeye basladi ..
daha 120 adet falan var ..ayy ziyan olucak :))

günde 6-7 kez degistiriyorum .. ama artik saat basi alayim diom :D cabuk bitsin bari hehehe

bende molfıx 4 9 kullanıyorum 4 5 kez alıyorum altını....

bende pirima uyu ve oyna 4_9 kullaniyorum kizlar ama kakasini yapinca bazen taa sirtindan çikiyo ama diğer bezlere göre daha ince bebeğimin bacaklari ayrik kalmiyo birleşiyo
günde 7_8 kez değiştiriyorum alişti sik değiştirilmeye hemen rahatsiz oluyo

bende 4 kez falan aliyorum gunde bezini
bezi de pampers baby dry idi simdi degistirdik bakalim azcik kabardi ama devam ederse degistircem gene

kaç kere değiştiriyorum pek saymadım günden günede değişebilir 4- 5 oluyodur sadece idrar bile olsa sık sık değiştiriyorum gece de arada altını değiştiriyorum rahat yatsın prima 4-9 kg kullanıyorum ama diğer bezleride deniyorum arada kaydirigubbakcemile5

4-9 kilo prima kullanıyorum günde 6-7 kere alıyorum altını gece almıyorum sabah 6 gibi alıyorum.baby star vardı 3 adet onu kulandım ama hiç hoşuma gitmedi çok sert.
gerçi bazen kakasını yaptıgında sırtından dışarı çıkıyor pirimada böyleyse ne kullanıcaz bilmiyorum artık

günde 6-7 kez değiştiriyorum..
gece altını almıyorum, sabah uyanır uyanmaz emzirip öyle alıyorum
pampers (prima) 4-9 kg kullanıyorum ama bizimkide küçük gelmeye başladı :))
bezden çok mennunumm

Ben de prima uyu oynayı kullanıyorum huggies denedim sekli cok guzel ama kazık gibi berbat molfiksi de denedim onun da yan bantları gevsek oluyo ve kakayı sızdırıyor ordan o da sert uyu oynaya gore elinize alırsanz kızlar kesinlikle farkı hissedersiniz incecik ve yumusacık

bende prima kullanıyorum memnunumi askito aynı durum bendede var canım, 4-9 kilo akti bebeğe geçmem lazım var aldım ama yeni bebek paketini bitirmeye çalışıyorum:) kaç kez alıyorum bilmiyorum yaparsa gecede aluyorum temiz alıştı mıyklıyo hemen acık bişi olsa, şimdi daha sık alıyom şu paket bitsin diye 15 tane kalmış off

ben prima 3 4-9 kg 80 tanelikten 4 paket almıstım...2.paketin yarısına geldik ama zaman zaman sırtına çıkıyor...şimdi marketten 4 7-18kg olandan aldım ama oda çok buyuk geldi gözume...sırtına çıkanlar bez kucuk geldiği içinmi çıkıyor, yoksa oturmak istedğinde oturtuyoruz, cıvık oldugu için mi çıkıyor...

bende 3 numara huggies kullanıyorum çok memnunum.şeklide çok güzel paket gibi oluyor bağlayınca ortası çıkmıyor.ama küçük gelmeye başladı işin kötüsü ben bi kaç paket almıştım umarım değiştirebilirim.

ben molfix 4 9 kullanıyorum günde 5 6 ke z değiştiriyorum gece değiştirmiyorum altını ama kaka yapınca ta sırtına çıkıyor paketimiz bitince bezi değiştiricem büyük ihtimal...............

benim kızım çok kaka yapıyor oyüzden sık sık degiştiriyorum evy baby kullanıyorum çok ta memnunum molfix kullandım ama pişik yaptı bidaha da kullanmadım

cnm ben tüm markaları denedim...huggies e karar verdik çok da memnunuz. 4-9 kilo olanından ama bizim iyi geliyor ya yarın kontrol ve aşılarımız var çok kilo almıyo 6,5 kilo var yoktur en son 5800 kadardı...

günde 5-6 kez altını değiştiriyorum, gece almıyorum uykusu bozulmasın diye ama bazen gece de kaaka yaptığını farkedersem değiştiriyorum...

bende 3 4 saat arayla değiştiriyorum..kaka yaptığı an hemen değiştiriyorum geceleri değiştirmiyorum

molfix 4-9 kilo olanından kullanıyorum primada kullandım oda güzeldi..

Back
X