Vakumlu burçlara koyup bazanin altına koydum ben
Ben de vakkumlu hurclarla kucultup bazanin altina koyuyorum.
Vakumlu hurçları öneririm. Bence o dolaplar hiç hoş görünmüyor.
Evimde yer yokken ben de vakumlayip bazanin aktina yerlestiriyordum.
Bir de şık gorunmese de eger bazanin alti doluysa, yatak odasinda dolabın uzerine vakumlayip istifleyebilirsiniz
vakımlanmayan seyleri hurcla gardrop üstüne koydum. bazıları vakumlu bazada.
Marka bilmiyorum ne satiliyorsa onu aliyorum acikcasi.Vakumlu hurc markasi onerecek olan var mi peki. Soyle incecik yapabilecek hava kacirmayacak kaliteli. Nerden almami onerirsiniz.
Gercekten ince yaparsa bazanin altina sigdirabilirim. Ben deneyip basarisiz olmustum bikac sene once o yuzden farkli bi yol arayisina girdim ama en temizi o olacak sanirim.
Vakumlu hurc markasi onerecek olan var mi peki. Soyle incecik yapabilecek hava kacirmayacak kaliteli. Nerden almami onerirsiniz.
Gercekten ince yaparsa bazanin altina sigdirabilirim. Ben deneyip basarisiz olmustum bikac sene once o yuzden farkli bi yol arayisina girdim ama en temizi o olacak sanirim.
Vakumlu hurc markasi onerecek olan var mi peki. Soyle incecik yapabilecek hava kacirmayacak kaliteli. Nerden almami onerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?