- 24 Kasım 2016
- 85
- 21
- 8
- 30
- Konu Sahibi Busramelek94
-
Canim pisik olabilir diye dusuniyrm bezimizden memnunuz primanin herkeste aynimi diyebmerak ettim oyleyse yapcak bse yok :)canım bebeğinin rahat olmadığını düşünüyorsan bezin markasını değiştirebilirsin. huggies oğlum için var. ön kısmı emici. ondan alabilirsin.
Erkek bebek olduğu için önde birikiyo benim oğlumunda öyle oluyo
Ona yapacak bişey yok diye düşünüyorum[/QUOTE
evet birde o yönü var. bez biraz kalınmış sanırım. değişiklikte pişik yapabilir. bende prima kullanıyorum. oğlumdada biraz öyle oluyor. yapacak bişey yok maalesef.Canim pisik olabilir diye dusuniyrm bezimizden memnunuz primanin herkeste aynimi diyebmerak ettim oyleyse yapcak bse yok :)
Degistirm3mek mumkun dgl evet kuru ama yavrumun pipisi rahat. Dgl gbi hssedyrm :)Evet öyle oluyor, ön şisiyor gerisi nerdeyse kupkuru kalıyor, normal.
Gece bez değiştirmeye gerek yok, hele 3 defa çok fazla.
Merhaba, benim oğlum 10 aylık doğduğundan beri huggies bez kullanıyorum, hiç bahsettigin gibi bir sorun yaşamadım. Arada farklı bezlerde denediğim de oldu ama yine hep huggiese geri dondum :) Denemek istersen kendi sitesinden bebeginin bedenine uygun numune isteyebilirsin...Arkadaslar 4 aylik ogluma prima aktif bebek pampers 4 numara kullaniyorum erkek bebek yalniz oglum cisini yapinca cisi onde birikiyor esit olarak dagilmiyor oglumyn altini acincada pipisi flan rahat degil yani anlamyrm gecev3 defa bez degstryrm belki cisini yapamaz baskidan dolayu diye boyle bse yasayan oldumu
Arkadaslar 4 aylik ogluma prima aktif bebek pampers 4 numara kullaniyorum erkek bebek yalniz oglum cisini yapinca cisi onde birikiyor esit olarak dagilmiyor oglumyn altini acincada pipisi flan rahat degil yani anlamyrm gecev3 defa bez degstryrm belki cisini yapamaz baskidan dolayu diye boyle bse yasayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?