• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bezimizdeki problem

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busramelek94

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
85
21
8
30
Arkadaslar 4 aylik ogluma prima aktif bebek pampers 4 numara kullaniyorum erkek bebek yalniz oglum cisini yapinca cisi onde birikiyor esit olarak dagilmiyor oglumyn altini acincada pipisi flan rahat degil yani anlamyrm gecev3 defa bez degstryrm belki cisini yapamaz baskidan dolayu diye boyle bse yasayan oldumu

canım bebeğinin rahat olmadığını düşünüyorsan bezin markasını değiştirebilirsin. huggies oğlum için var. ön kısmı emici. ondan alabilirsin.

Erkek bebek olduğu için önde birikiyo benim oğlumunda öyle oluyo
Ona yapacak bişey yok diye düşünüyorum

canım bebeğinin rahat olmadığını düşünüyorsan bezin markasını değiştirebilirsin. huggies oğlum için var. ön kısmı emici. ondan alabilirsin.
Canim pisik olabilir diye dusuniyrm bezimizden memnunuz primanin herkeste aynimi diyebmerak ettim oyleyse yapcak bse yok :)

Canim pisik olabilir diye dusuniyrm bezimizden memnunuz primanin herkeste aynimi diyebmerak ettim oyleyse yapcak bse yok :)
evet birde o yönü var. bez biraz kalınmış sanırım. değişiklikte pişik yapabilir. bende prima kullanıyorum. oğlumdada biraz öyle oluyor. yapacak bişey yok maalesef.

Evet öyle oluyor, ön şisiyor gerisi nerdeyse kupkuru kalıyor, normal.
Gece bez değiştirmeye gerek yok, hele 3 defa çok fazla.

Erkek bebek için normal bir durum.3 kez alt değiştirmeye gerek yok çocuğun uykusu bölünür size de yazık ona da.

Arkadaslar 4 aylik ogluma prima aktif bebek pampers 4 numara kullaniyorum erkek bebek yalniz oglum cisini yapinca cisi onde birikiyor esit olarak dagilmiyor oglumyn altini acincada pipisi flan rahat degil yani anlamyrm gecev3 defa bez degstryrm belki cisini yapamaz baskidan dolayu diye boyle bse yasayan oldumu
Merhaba, benim oğlum 10 aylık doğduğundan beri huggies bez kullanıyorum, hiç bahsettigin gibi bir sorun yaşamadım. Arada farklı bezlerde denediğim de oldu ama yine hep huggiese geri dondum :) Denemek istersen kendi sitesinden bebeginin bedenine uygun numune isteyebilirsin...

Merhaba, ben ikizler kızlarım için prima kullanıyordum bezlerinde çişleri önde birikiyordu sanırım kız erkek ayrımı yok genel bir sorun. Ayrıca fazla çişte dış tabakaya nemlilik yapıyor. Şuan Huggies kullanıyorum doku olarak çok farklı kuruluk olarakta daha kuru kalıyor. Değişim sürecinde herhangi bir pişik sorunu yaşamadık iki kızımda da. Huggies ın internet sitesine bakarsanız numune bez talep edebilirsiniz.Denemenizi tavsiye ederim.#HuggiesAnnesiyim#SarılmanınGücü

Son düzenleme:
Merhaba, bence de farkli bir bez deneyebilirsiniz. Ben farkli bezler denedikten sonra Huggies kullanmaya basladim ve cok memnunum. Bezin orantili emdigini dusunuyorum. Belki kullandigin bezi daha buyuk secebilirsin veya daha bol baglayabilirsin. Gece bez degistirmene gerek yok bence de.

Back
X