Equlaite “Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf. Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 1.824 1.949 333 29 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #1 Bezmialem de ayrıntili ultrason(renkli ultrason)planlıyorum eşime izin verirlermi (bebeğimizi görmesi için ) daha sormaya fırsatım olması doktora.
Bezmialem de ayrıntili ultrason(renkli ultrason)planlıyorum eşime izin verirlermi (bebeğimizi görmesi için ) daha sormaya fırsatım olması doktora.
Canimbenim1 Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 481 326 23 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #2 Bezmialemde ayrıntılı ultrasona gittinizmi ücreti ne kadardı memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz
Equlaite “Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf. Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 1.824 1.949 333 29 16 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #3 Zehrisefa .!.: Bezmialemde ayrıntılı ultrasona gittinizmi ücreti ne kadardı memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Güngören özel e gittim bezmialemde randevular çok yogunmus senin haftalarindayken yetusemezsin dediler yinede sor yanlış hatırlamıyorsam 180 tl renkli resim ve cd veriyorlar çok ilgilendiler erkek doktor vardı eşimle girmiştim
Zehrisefa .!.: Bezmialemde ayrıntılı ultrasona gittinizmi ücreti ne kadardı memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Güngören özel e gittim bezmialemde randevular çok yogunmus senin haftalarindayken yetusemezsin dediler yinede sor yanlış hatırlamıyorsam 180 tl renkli resim ve cd veriyorlar çok ilgilendiler erkek doktor vardı eşimle girmiştim
G gunayka16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2017 21 7 36 40 13 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #4 EsilaGuluBb .!.: Bezmialem de ayrıntili ultrason(renkli ultrason)planlıyorum eşime izin verirlermi (bebeğimizi görmesi için ) daha sormaya fırsatım olması doktora. Genişletmek için tıkla... Söylermisiniz bezmialeme 180 tl mi?bide bir bilginiz var mı 180 tl SSK'lı mı yoksa ssk olmadan mı?
EsilaGuluBb .!.: Bezmialem de ayrıntili ultrason(renkli ultrason)planlıyorum eşime izin verirlermi (bebeğimizi görmesi için ) daha sormaya fırsatım olması doktora. Genişletmek için tıkla... Söylermisiniz bezmialeme 180 tl mi?bide bir bilginiz var mı 180 tl SSK'lı mı yoksa ssk olmadan mı?