Ücretsiz izin mi yoksa annem mi ?

Daha once konu açmıstim gözlerim bulanık görüyor diye ondan sonra ufak bir operasyon gecirdim bir sure sonra yine ayni olunca dün tekrar operasyon gecirmek zorunda kaldım doktor gözlerinin dinlenmesi lazım en azından 20 25 gün eğilme,1 kilodan fazla agirlik kaldırmam, suya temas ettirme gözlerini koru gözlerin hasar görebilir dikkat et dedi. 1 ay sonra diğer gözümden olacagım.Benim 4 gun sonra 16 aylik olacak bebegim var cok hareketli bir bebek ev is güc derken yapamam eşime dedim en azından 2 hafta ücretsiz izin alsan diye tamam ben konusayım şefle dedi zaten yeni is basi yapti ondan once karantinadaydık covid gecirdik ama sonra düsündüm ev kira faturalar vs zorlayacak bizi daha yeni basladi izinden dönüp. Annem ve babam kardesimin yanına gittiler 10 saatlik bir mesafe kolay kolay gelemezler 3 ayligina gittiler daha yeni.Acaba esime ne yap et izin al mi desem yoksa annemi mi çagırsam ? K.validem de yakın istese gelir bakar isimi de yapar ama ondan bir sey istenmeyecegini defalarca kez anladim akillandım istemiyorum Allah da muhtac etmesin ne dunyada ne ahirette. Ne yapayım ben ameliyatı erteleyemezdim cok ağrilarım vardı
Anneni çagirman en mantiklisi bence

Back