Doğuma Hazırlık Bezmialem de doktor önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YesiliElma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
72
73
83
33
Merhabalar, Bezmialem de hangi doktoru önerirsiniz giden memnun kalan var mı doğumu Bezmialem de yapıcam ama doktora karar veremedim

Merhabalar, Bezmialem de hangi doktoru önerirsiniz giden memnun kalan var mı doğumu Bezmialem de yapıcam ama doktora karar veremedim
Bende Bezmialem Pınar hanıma gidiyordum ama bıraktım 120 tl randevu ücreti hem pahalı hemde yoğun az kalabiliyorduk odada böyle aceleci davranılıyor eşler de giremiyor doğumda odalar 2kişilik oluyormuş özel oda için farklı yönlendirmeleri vardı önceden yan taraftaki international bölümünden ayırtıp parayı peşin veriyormuşsun o tarihe göre ama ne zaman doğum olacağının garantisi yok ki bizde bıraktık ama Şumnu’da geçemeyeceğim 2li tarama 200tl Banu Dane hanım mükemmel biri birde detaylıultrason 400tl Serdar Kütük çok ilgili iyi insanlar ama biz Medipol e devam etmeye karar verdik Feride Mimaroğlu çok iyi anne şevketinde bir doktor

Teşekkür ederim canım muayne ücretlerini tam bilmiyordum her doktorun ki aynı mı acaba sezeryan benim ilki biraz da normal doğum istiyorum ama risk diye pekde yapmıyorlar

Merhaba acaba dogum ucretleri hakında bilginiz var mi normal dogum sezeryan ücreti vs ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…