- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 27
- Konu Sahibi hasret5961
-
Öyle mi çok sevindim hamile kalmanıza hayırlı olsun İnternetten gördüğüm kadarıyla cumartesi günleri gebe takibi yapıyor ama tek gün olduğu için dolu oluyorBen de muserref banu hanimla tedavi gorup hamile kaldim. Doktoruma tapiyorum desem yanlis olmaz sanirim. Ama gebe takibi yapmıyor. Çözüm ariyorum sürekli. Çünkü ondan ayrilmak istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum sizlerde durum nedie
Evet ben de bir kere ctesi internette gordum ismini gebe polikliniginde. Inşallah bi gittigimde soracağım ne zamanlarda orada olduğunu.Öyle mi çok sevindim hamile kalmanıza hayırlı olsun İnternetten gördüğüm kadarıyla cumartesi günleri gebe takibi yapıyor ama tek gün olduğu için dolu oluyor
Merhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?Ben de muserref banu hanimla tedavi gorup hamile kaldim. Doktoruma tapiyorum desem yanlis olmaz sanirim. Ama gebe takibi yapmıyor. Çözüm ariyorum sürekli. Çünkü ondan ayrilmak istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum sizlerde durum nedie
ben de laporoskopi olacağm bu ay aksilik olmazsa ve müşerref hanıma güvenmim bu ameliyatı olmamda çok etkili..Ben de muserref banu hanimla tedavi gorup hamile kaldim. Doktoruma tapiyorum desem yanlis olmaz sanirim. Ama gebe takibi yapmıyor. Çözüm ariyorum sürekli. Çünkü ondan ayrilmak istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum sizlerde durum nedie
Yeni gördüm mesajinizi. Benim bazi ozel sebeplerden dolayı aşılama oldu. Ama yumurta takibi ile, ufak hormon ilaçları ile, ilişki takvimi ile dogal yollardan gebelik de deniyorlar. Eger durumunuz buna uygunsaMerhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?
Merhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?[/QUOTE
geç mi bilmiyorum ama yazayım cnm
yıllık bir çocuk denemesi sonucunda hamile kalamamış olmanız gerekiyor ve ben gittiğimde ilk hormonlarım yüksekti düşürdük ve halen hamile kalamıyorum dedim yani sorunu buldum sanmıştım ama o değilmiş allahtan ilgilendiler yani sen iki üç ay daha dene öyle gel demiyorlar ..
kan testi, hormon testi, eşinizden sperm testi ve szden rahim filmi isteniyor..
ben rahim filminden çekinmiştim dedi boşa atış yapmayalım ilaçlar vs gelişi güzel deneyemeyiz dedi kısaca.. Ve senin gibi sormuştum tüpler açıksa hemen aşılama ve tüp bebek mi deneniyor diye .."yok dedi önce bir deneyin diye öneririz snr duruma göre ilerleriz demişti içim çok rahatlamıştı..
ve rahim filminden snr tüplere sıvı gitmedi ve laporoskopi önerdi gerçekten kapalı mı tüpler diye ben de şu an laporoskopi için gün belirlicez ve işallah açılır..
kısaca senin bir yıl olmamış hemen tüp bebek aşılama vs hobaaa diye girmiyorlar olaya bu beni çok rahatlatmıştı..
birimin adı tüp bebek olsa da sorun çözüm masası gibi aslında ..
Insallah sorunsuz geçer hersey. Cok iyi bir insan. Gebelik takibi yapmıyor kesinlikle. Ama siz yeter ki güzel haber alın, gebelik takibi yapan doktor da bulunur. Ben cok memnunum doktorumdanben de laporoskopi olacağm bu ay aksilik olmazsa ve müşerref hanıma güvenmim bu ameliyatı olmamda çok etkili..
işallah tüplerim açılır ama şimdiden hamileyken de o ilgilenir mi diye merak etmeye başlamıştım ki yorumunu gördüm
geç mi bilmiyorum ama yazayım cnmMerhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?
valahi insan neyle karşılaşacağını bilmiyor küçcük bir sorun var derken nerelere geldik çok şükür çözümsüz değiliz ve Müşerref Hanım ı Allah çıkardı karşıma.. hastaneyi su bastığında bile ki onların bölümü kapatmışladı tavan fln hep su çekmiş çökme olur diye; inip ayaküstü filmimi inceledi gelmese orda ağlicaktım snr gelin dediklerindeInsallah sorunsuz geçer hersey. Cok iyi bir insan. Gebelik takibi yapmıyor kesinlikle. Ama siz yeter ki güzel haber alın, gebelik takibi yapan doktor da bulunur. Ben cok memnunum doktorumdan
[/QUOTE]geç mi bilmiyorum ama yazayım cnm
yıllık bir çocuk denemesi sonucunda hamile kalamamış olmanız gerekiyor ve ben gittiğimde ilk hormonlarım yüksekti düşürdük ve halen hamile kalamıyorum dedim yani sorunu buldum sanmıştım ama o değilmiş allahtan ilgilendiler yani sen iki üç ay daha dene öyle gel demiyorlar ..
kan testi, hormon testi, eşinizden sperm testi ve szden rahim filmi isteniyor..
ben rahim filminden çekinmiştim dedi boşa atış yapmayalım ilaçlar vs gelişi güzel deneyemeyiz dedi kısaca.. Ve senin gibi sormuştum tüpler açıksa hemen aşılama ve tüp bebek mi deneniyor diye .."yok dedi önce bir deneyin diye öneririz snr duruma göre ilerleriz demişti içim çok rahatlamıştı..
ve rahim filminden snr tüplere sıvı gitmedi ve laporoskopi önerdi gerçekten kapalı mı tüpler diye ben de şu an laporoskopi için gün belirlicez ve işallah açılır..
kısaca senin bir yıl olmamış hemen tüp bebek aşılama vs hobaaa diye girmiyorlar olaya bu beni çok rahatlatmıştı..
birimin adı tüp bebek olsa da sorun çözüm masası gibi aslında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?