Bezmialem dr seçimi

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
27
avrupa yakası bezmialemde önerecegınız kadın dogum doktoru vamı????

Doğum için bilgim yok ben kısırlık tedavisi görüyorum uzman dr müşerref banu yılmaz ı önerebilirim. Çok detaycı işinde titiz çok güleryüZlü bi doktor tavsiye ederim canım

Ben de muserref banu hanimla tedavi gorup hamile kaldim. Doktoruma tapiyorum desem yanlis olmaz sanirim. Ama gebe takibi yapmıyor. Çözüm ariyorum sürekli. Çünkü ondan ayrilmak istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum sizlerde durum nedie

Ben de muserref banu hanimla tedavi gorup hamile kaldim. Doktoruma tapiyorum desem yanlis olmaz sanirim. Ama gebe takibi yapmıyor. Çözüm ariyorum sürekli. Çünkü ondan ayrilmak istemiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum sizlerde durum nedie
Öyle mi çok sevindim hamile kalmanıza hayırlı olsun İnternetten gördüğüm kadarıyla cumartesi günleri gebe takibi yapıyor ama tek gün olduğu için dolu oluyor

Öyle mi çok sevindim hamile kalmanıza hayırlı olsun İnternetten gördüğüm kadarıyla cumartesi günleri gebe takibi yapıyor ama tek gün olduğu için dolu oluyor
Evet ben de bir kere ctesi internette gordum ismini gebe polikliniginde. Inşallah bi gittigimde soracağım ne zamanlarda orada olduğunu.
Teşekkür ederim Allah size de nasip etsin en kisa zamanda

Merhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?

ben de laporoskopi olacağm bu ay aksilik olmazsa ve müşerref hanıma güvenmim bu ameliyatı olmamda çok etkili..
işallah tüplerim açılır ama şimdiden hamileyken de o ilgilenir mi diye merak etmeye başlamıştım ki yorumunu gördüm :(

Merhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?
Yeni gördüm mesajinizi. Benim bazi ozel sebeplerden dolayı aşılama oldu. Ama yumurta takibi ile, ufak hormon ilaçları ile, ilişki takvimi ile dogal yollardan gebelik de deniyorlar. Eger durumunuz buna uygunsa

Merhaba, doğal yoldan mı hamile kalabildiniz yoksa aşılama yada tüp mü? Ben de kendisine gitmek istiyorum önümüzdeki ay. Hastaları normal yoldan da gebe kalabiliyor mu yoksa sadece aşılama ve tüp bebek tedivisi mi uyguluyor sadece?[/QUOTE
geç mi bilmiyorum ama yazayım cnm
yıllık bir çocuk denemesi sonucunda hamile kalamamış olmanız gerekiyor ve ben gittiğimde ilk hormonlarım yüksekti düşürdük ve halen hamile kalamıyorum dedim yani sorunu buldum sanmıştım ama o değilmiş allahtan ilgilendiler yani sen iki üç ay daha dene öyle gel demiyorlar ..
kan testi, hormon testi, eşinizden sperm testi ve szden rahim filmi isteniyor..
ben rahim filminden çekinmiştim dedi boşa atış yapmayalım ilaçlar vs gelişi güzel deneyemeyiz dedi kısaca.. Ve senin gibi sormuştum tüpler açıksa hemen aşılama ve tüp bebek mi deneniyor diye .."yok dedi önce bir deneyin diye öneririz snr duruma göre ilerleriz demişti içim çok rahatlamıştı..
ve rahim filminden snr tüplere sıvı gitmedi ve laporoskopi önerdi gerçekten kapalı mı tüpler diye ben de şu an laporoskopi için gün belirlicez ve işallah açılır..
kısaca senin bir yıl olmamış hemen tüp bebek aşılama vs hobaaa diye girmiyorlar olaya bu beni çok rahatlatmıştı..
birimin adı tüp bebek olsa da sorun çözüm masası gibi aslında ..

ben de laporoskopi olacağm bu ay aksilik olmazsa ve müşerref hanıma güvenmim bu ameliyatı olmamda çok etkili..
işallah tüplerim açılır ama şimdiden hamileyken de o ilgilenir mi diye merak etmeye başlamıştım ki yorumunu gördüm :KK43:
Insallah sorunsuz geçer hersey. Cok iyi bir insan. Gebelik takibi yapmıyor kesinlikle. Ama siz yeter ki güzel haber alın, gebelik takibi yapan doktor da bulunur. Ben cok memnunum doktorumdan

yıllık bir çocuk denemesi sonucunda hamile kalamamış olmanız gerekiyor ve ben gittiğimde ilk hormonlarım yüksekti düşürdük ve halen hamile kalamıyorum dedim yani sorunu buldum sanmıştım ama o değilmiş allahtan ilgilendiler yani sen iki üç ay daha dene öyle gel demiyorlar ..
ben rahim filminden çekinmiştim dedi boşa atış yapmayalım ilaçlar vs gelişi güzel deneyemeyiz dedi kısaca.. Ve senin gibi sormuştum tüpler açıksa hemen aşılama ve tüp bebek mi deneniyor diye .."yok dedi önce bir deneyin diye öneririz snr duruma göre ilerleriz demişti içim çok rahatlamıştı..
ve rahim filminden snr tüplere sıvı gitmedi ve laporoskopi önerdi gerçekten kapalı mı tüpler diye ben de şu an laporoskopi için gün belirlicez ve işallah açılır..
kısaca senin bir yıl olmamış hemen tüp bebek aşılama vs hobaaa diye girmiyorlar olaya bu beni çok rahatlatmıştı..
birimin adı tüp bebek olsa da sorun çözüm masası gibi aslında ..[/QUOTE]

Insallah sorunsuz geçer hersey. Cok iyi bir insan. Gebelik takibi yapmıyor kesinlikle. Ama siz yeter ki güzel haber alın, gebelik takibi yapan doktor da bulunur. Ben cok memnunum doktorumdan
valahi insan neyle karşılaşacağını bilmiyor küçcük bir sorun var derken nerelere geldik çok şükür çözümsüz değiliz ve Müşerref Hanım ı Allah çıkardı karşıma.. hastaneyi su bastığında bile ki onların bölümü kapatmışladı tavan fln hep su çekmiş çökme olur diye; inip ayaküstü filmimi inceledi gelmese orda ağlicaktım snr gelin dediklerinde

birimin adı tüp bebek olsa da sorun çözüm masası gibi aslında ..
[/QUOTE]
Merhaba arkadaşım, cevabın için çok teşekkür ederim geç olmadı :) Rahim filmimi henüz dün çektirdim ben. Rahim girişindeki o boyun gibi daraltıda küçük yapışıklıklar görüldü, rahim içinde problem görünmüyor, tüpler vs. herşey normal çıktı. O girişteki küçük yapışıklıklar da 10 ay önceki kürtajıma bağlı muhtemelen :( Bugün doktoruma götüreceğim nasıl bir çözüm bulur yada ne tavsiye eder bilemiyorum. Şimdilik o aşamadayım bir yol katedemezsem Müserref hanıma yolum düşecek gibi görünüyor. Belki bu durumda kendisi aşılamayı uygun görebilir? Çünkü girişteki o yapışıklıkların spermin rahim içine ilerlemesini engellediğini düşünüyorum.. Tek temennim rahim filminde verilen sıvının onları açmış olması..

Merhaba arkadaşım, cevabın için çok teşekkür ederim geç olmadı :) Rahim filmimi henüz dün çektirdim ben. Rahim girişindeki o boyun gibi daraltıda küçük yapışıklıklar görüldü, rahim içinde problem görünmüyor, tüpler vs. herşey normal çıktı. O girişteki küçük yapışıklıklar da 10 ay önceki kürtajıma bağlı muhtemelen :KK43: Bugün doktoruma götüreceğim nasıl bir çözüm bulur yada ne tavsiye eder bilemiyorum. Şimdilik o aşamadayım bir yol katedemezsem Müserref hanıma yolum düşecek gibi görünüyor. Belki bu durumda kendisi aşılamayı uygun görebilir? Çünkü girişteki o yapışıklıkların spermin rahim içine ilerlemesini engellediğini düşünüyorum.. Tek temennim rahim filminde verilen sıvının onları açmış olması..[/QUOTE]

bana da hep kürtaj ameliyat oldunmu diye ordular üç kere hayır dedim artık hiçbirişlem olmadı o bölgede düşük dahil ..
bende rahim dolmuştu kanallara ilerlemedi işte istersen direk tüp bebek yapalım dedi ama laporoskopide içeriyi daha net görebilirim dedi ben de önce elimden geleni ypmak istiyorum tüp bebek ihitmalini şu ameliyatın durumuna göre vericem..
bi de rahim filminde kendini kasmış olabilirsin yapan basınçlı verememiştir belki dedi tabi bunlar düşük ihtimal ama o hastaneye güvenme sebebim müşerref hanım :))
işallah açılma olmuştur cnm biz bi denedik geçen ay hatta reglim 3-4 gün gecikti deli belirtiler ama snr regl oldum
hepimiz için güzel olur inşallah herşey

Merhaba arkadaşım, cevabın için çok teşekkür ederim geç olmadı :) Rahim filmimi henüz dün çektirdim ben. Rahim girişindeki o boyun gibi daraltıda küçük yapışıklıklar görüldü, rahim içinde problem görünmüyor, tüpler vs. herşey normal çıktı. O girişteki küçük yapışıklıklar da 10 ay önceki kürtajıma bağlı muhtemelen :KK43: Bugün doktoruma götüreceğim nasıl bir çözüm bulur yada ne tavsiye eder bilemiyorum. Şimdilik o aşamadayım bir yol katedemezsem Müserref hanıma yolum düşecek gibi görünüyor. Belki bu durumda kendisi aşılamayı uygun görebilir? Çünkü girişteki o yapışıklıkların spermin rahim içine ilerlemesini engellediğini düşünüyorum.. Tek temennim rahim filminde verilen sıvının onları açmış olması..[/QUOTE]
laporoskopi oldum ve kanallardaki tıkanıklık açılamadı yani açmak için zorlasaydım bölgeyi tahrip etmiş olucaktık dedi Banu Hanım
İyiki onunla gerçekleştirdim Yani ameliyat günüm gayet iyi geçti
Bi de hesapta olmayan rahim üstü çöküklük yapan bi yeri düzeltmiş filmde gözükmüyordu
Polipler varmış ekstra histereskopi de yapmış . Polipler de ultrasonda gözükmemişti
Ve bu iki durum da düşüğe bebeğin tutunmasına engel olacak şeyler
Şimdi kontrole gittiğimde tüp bebek için görüşücez

Banu hnm hastaneden ayrılmış
yok Yani böyle pat diye şok oldum bugün
İlk tüp bebek olmamış bugün onu da öğrendim şimdi kim ilgilenecek nolucak hiç bilmiyorum hastaneyi aricam

Back
X