• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bezmialem Pınar Özcan

Bende onda tedavi görüyorum cuma transferim olacak siz başladınız mı tedaviye
Hayır henüz başlamadım.Tekirdağdan gidicem kendisine iş yerini ayarlamaya çalışıyorum.Nasıl peki memnun musunuz ? Süreciniz nasıl ilerledi ?

Hayır henüz başlamadım.Tekirdağdan gidicem kendisine iş yerini ayarlamaya çalışıyorum.Nasıl peki memnun musunuz ? Süreciniz nasıl ilerledi ?
Benim başka merkezden emriyolarim vardı onları taşıdım sadece transfer olacam ilgi yok ama pınar hanm bilgili o yüzden tercih ediyorum ilk tüp bebeğimde dış gebe kaldım ameliyatimi da o yaptı onunda tercih etmemde katkısı var

Kızlar Pınar Özcan da tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alan var mıdır ?
Uzun zaman olmuş ama yine de yazayım, tavsiye üzerinde gittim ilk defa tüp bebeğe orada başladık. Yumurta takibi ve bir kez aşılama yapıldı polip ameliyatı oldum hatta ancak bu süreçte asla hormon tahlili yapılmadı sorularıma cevap dahi bulamadım sonrası hüsran olarak ayrıldım. Şuan çam sakura muzaffer bey e gidiyorum şiddetle tavsiye ederim çok araştırıyor ve bilgili hsg sonucuna göre ameliyat olmuştum onu görünce güldü bunun için mi ameliyat oldun dedi. Hormon tahlili yaptı ve erken menopoz riskim varmış acil tüp bebek yapılacak onun öncesi işlemleri yapıyorum şuan. Bu sebeple pınar hanımı asla tavsiye etmem

Back
X