Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim başka merkezden emriyolarim vardı onları taşıdım sadece transfer olacam ilgi yok ama pınar hanm bilgili o yüzden tercih ediyorum ilk tüp bebeğimde dış gebe kaldım ameliyatimi da o yaptı onunda tercih etmemde katkısı var
Uzun zaman olmuş ama yine de yazayım, tavsiye üzerinde gittim ilk defa tüp bebeğe orada başladık. Yumurta takibi ve bir kez aşılama yapıldı polip ameliyatı oldum hatta ancak bu süreçte asla hormon tahlili yapılmadı sorularıma cevap dahi bulamadım sonrası hüsran olarak ayrıldım. Şuan çam sakura muzaffer bey e gidiyorum şiddetle tavsiye ederim çok araştırıyor ve bilgili hsg sonucuna göre ameliyat olmuştum onu görünce güldü bunun için mi ameliyat oldun dedi. Hormon tahlili yaptı ve erken menopoz riskim varmış acil tüp bebek yapılacak onun öncesi işlemleri yapıyorum şuan. Bu sebeple pınar hanımı asla tavsiye etmem