En iyisini yapmis o ekip hocanin kalitesini dusuruyordu acemi hemsireler ve sekreteryadaki kadinlar rabbim bir daha oranin yokuna dusurmesin ama banu hoca nereye gitse sevilir ve is yaparevet ama artık yok. üzgünüm arkadaslar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapmis o ekip hocanin kalitesini dusuruyordu acemi hemsireler ve sekreteryadaki kadinlar rabbim bir daha oranin yokuna dusurmesin ama banu hoca nereye gitse sevilir ve is yaparevet ama artık yok. üzgünüm arkadaslar.
Banu hanımın gitmesine üzüldüm gerçekten, tüp bebek hekimimim o olmasından dolayı çok mutluyum, İnşaallah daha nice insanlara umut olur, bir arkadaşıma Zeynep Kamil Hast gitti demişler, ama randevu da adı çıkmamış.
Ondan başka dr a gitmediğim içim diğer dr ları bilmiyorum ama İnternational bölümde Rabiye hanm a gidenler memnun, Allah kolaylık versin ☺
Bende bu ay pınar hanımla tüp bebek tedavisine başladımkızlar ben de bezmialemde doç. dr. pınar özcana randevu aldım. bu hocaya daha önce tedavi olanlar var mı? cevap verirseniz sevinirim
Peki memnun musun nasil bi doktorBende bu ay pınar hanımla tüp bebek tedavisine başladım
Güleryüzlü sakın bir bayan sıcakkanlı ben sevdim daha tedavinin başındayım 2 kere görüştüm çarşamba kontrolüm varPeki memnun musun nasil bi doktor
Anladim tesekkur ederim ben cok heyecanlaniyorum bu islerde o yuzden sordum bakalim p.tesi gidip gorelimGüleryüzlü sakın bir bayan sıcakkanlı ben sevdim daha tedavinin başındayım 2 kere görüştüm çarşamba kontrolüm var
Yeni bi doktorda tedavi görmeye başlayınca bende öyle oluyorum ama dr hanımın sakinliğini görünce bende bi rahatladım yanında bi hemşirede var sizinle ilgileniyorAnladim tesekkur ederim ben cok heyecanlaniyorum bu islerde o yuzden sordum bakalim p.tesi gidip gorelim
Evet yaa zaten durumumuz cok ozel ve hassas insan duygusal oluyorYeni bi doktorda tedavi görmeye başlayınca bende öyle oluyorum ama dr hanımın sakinliğini görünce bende bi rahatladım yanında bi hemşirede var sizinle ilgileniyor
Evet yaa zaten durumumuz cok ozel ve hassas insan duygusal oluyor
Bana da rahim filminde sağ taraf sis gözüküyor gerçektende ilaç çok az geçmiş kaç tane doktor baktı normal bişey yok dediler benimde 4 sene oldu evleneli hiç korunmadin pekoda var bende iki sene önce bu dustugum oldu kendisinden hamile kalmışım ama oda gitti tutunamadı bebeğim pinar hanım ikinci asilamanda tutmasa artık sağ türünden dolayı diaz dedi bir ay ara verip tüp yaparız dedi inşallah ona gerek kalmazInsallah tutar hepimizinki benim de amh degerim 1.05 bu asilama tutmazsa tup bebek dedi ama ben tup bebek dusunmuyorum