Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Kizlarrr bezmialemde hangi doktoru önerirsinizz gideniniz varmı bayan olarak ilknur adanır ve Halime çalı var neyapmalıyımm?? Ilk gidicemm ilgili doktor olsun istyorum...

Banu hanımın gitmesine üzüldüm gerçekten, tüp bebek hekimimim o olmasından dolayı çok mutluyum, İnşaallah daha nice insanlara umut olur, bir arkadaşıma Zeynep Kamil Hast gitti demişler, ama randevu da adı çıkmamış.
Ondan başka dr a gitmediğim içim diğer dr ları bilmiyorum ama İnternational bölümde Rabiye hanm a gidenler memnun, Allah kolaylık versin ☺

Banu hanımın gitmesine üzüldüm gerçekten, tüp bebek hekimimim o olmasından dolayı çok mutluyum, İnşaallah daha nice insanlara umut olur, bir arkadaşıma Zeynep Kamil Hast gitti demişler, ama randevu da adı çıkmamış.
Ondan başka dr a gitmediğim içim diğer dr ları bilmiyorum ama İnternational bölümde Rabiye hanm a gidenler memnun, Allah kolaylık versin ☺

evet bende zeynep kamile baktım bulamadım adını :(

kızlar ben de bezmialemde doç. dr. pınar özcana randevu aldım. bu hocaya daha önce tedavi olanlar var mı? cevap verirseniz sevinirim

Evet yaa zaten durumumuz cok ozel ve hassas insan duygusal oluyor

Pınar Hanımdan önceki doktorda tedavi görmüştüm. doktorum cok iyi oldugu için tercih ediyordum. yoksa diğer personeller can sıkıcı. doktorumuz ayrılınca yenisi biraz gec geldi ben de farklı bir hastanede devam ettim. umarım hayırşı sonuclar alırsınız :)

Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz .doktor iyo gibi de sekreterler ve hemsireler icin aynisini soyleyemiycem biraz oyaliyorlar gibi geldi bana pek ilgi yok yani

Kızlar ya kusura bakmayın sizden bir ricam var telefon da numaralar silindi neslihan hemşire nin numarası olan özelden bana yapabilirmi. Acil olmasa buradan yazmazdım kusura bakmayın

Pınar hanıma gidecek olanlara küçük bi ekleme yapmak istiyorum. Dr herşeyden önce sizi rahatlatıcı konuşuyor germiyor güleryüzlü ilgili biri tek eksi yönü yoğun bi dr hepimizin kucakları dolsun tez vakitte inşallah sevgiler

Evet aynen cok yogun doktor surekli bi hareket halinde pazartesi ve cumalari cok yogun oluyorlarmis ole dedi hemsireler.Rabbim hepimize hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin insallah .emeklerimiz bosa cikmasin insallah

Herkese merhaba bende pinar hanıma gidiyorum o ikinci asilanmasi oldum çok seviyorum doktoru mu hal hatır soruyor selam veriyor güler yüzümde adet ağrılarım var ama dua edin bana da sağ tarafım tıkalı buda olmazsa tüp bebek dedi doktorum

Insallah tutar hepimizinki benim de amh degerim 1.05 bu asilama tutmazsa tup bebek dedi ama ben tup bebek dusunmuyorum

Insallah tutar hepimizinki benim de amh degerim 1.05 bu asilama tutmazsa tup bebek dedi ama ben tup bebek dusunmuyorum
Bana da rahim filminde sağ taraf sis gözüküyor gerçektende ilaç çok az geçmiş kaç tane doktor baktı normal bişey yok dediler benimde 4 sene oldu evleneli hiç korunmadin pekoda var bende iki sene önce bu dustugum oldu kendisinden hamile kalmışım ama oda gitti tutunamadı bebeğim pinar hanım ikinci asilamanda tutmasa artık sağ türünden dolayı diaz dedi bir ay ara verip tüp yaparız dedi inşallah ona gerek kalmaz

Bize aşılamayan beri azad olsa ağrım vardı adet oluckmis gibi göğüslerin ağlıyordu adet test tarihin çarşamba adet ağrılarım daha keskinles ti göğüslerinde daha fazla ağrıyor benim gibi belirtisi olan var mi asilamadada bu ay iki gümüş buyudu

Back
X