Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde Tüp Bebek Tedavisi gören var mı?

Cecilia Tallis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhaba.
Bir yumurtalığımda çikolata kisti olması ve eşimin morfoloji değerinin 0 olması sebebiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Dün Bezmialem Merkez Hastanesinden fiyat ve süreç ile ilgili bilgi aldık. Evlenmeden önce de gittiğim doktor ve hastane. Kendimi orada rahat hissediyorum.
Bu hastanede tüp bebek tedavisi gören veya çevresinde birinin tedavisine, deneyimlerine tanık olan var mı?

Burada okuduğum güzel yorumlardan sonra önümüzdeki hafta da Şişli Memorial'a gitmeyi düşünüyoruz farklı bir doktor da sonuçlarımızı görsün diye ve yine tabii ki süreç ve fiyat ile ilgili bilgi için.

Belki yardımcı olur diye DÜZELTME yapmak istedim.
Eşim Bezmialem'de yaptırdığı testten sonra bir doktor daha görsün diye Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde de test verdi ve MORFOLOJİ DEĞERİ 19 çıktı.
Cerrahpaşa'daki doktora yaşadığımız durumu anlattığımızda doktor hastanenin yaklaşımına biraz kızdı, hastanenin ve doktorun adını öğrenmek istedi. Hatta eşimin diğer değerlerinin normal ve iyi olmasından dolayı bakalım bizim laboratuvarda morfolojin kaç çıkacak dedi gülerek. Açık açık biraz daha normal deneyin(6 aydır deniyoruz), para için direkt ameliyata ve tüp bebeğe yönlendiriyorlar dedi. (Eşimi ürolog direkt ameliyata, beni de jinekoloğum aşılamaya veya tüp bebeğe yönlendirdiği için)
Maalesef biz artık Bezmialem'de devam etmeme kararı aldık.

Son düzenleme:
benimde çikolata kistim var Allah yardımcınız olsun sizinde bende başladım tüp bebeğe inşallah güzel sonuçlar alırız

Çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkla, kolaylıkla ilerler süreçlerimiz. Bezmialem'de mi başladınız?
yok canım farklı bi yerde başladım ben konun öne çıksın birde aynı dertten muzdarip oldugumuz için destek vermek için yazdım

Merhaba canım ben bezmialem de tüp bebek sürecindeyim doktorum rabiye yılmaz. Artık transfer bekliyorum ben memnunum çok şükür inşallah sonuçta güzel olur

Merhaba canım ben bezmialem de tüp bebek sürecindeyim doktorum rabiye yılmaz. Artık transfer bekliyorum ben memnunum çok şükür inşallah sonuçta güzel olur
Merhaba. İlk transferiniz mi olacak? Benim doktorum da Seda Ateş. Çok özel olmazsa siz hangi nedenle/nedenlerle tüp bebek sürecine başlamıştınız?

Evet ilk transferim olacak eşim çocukken kemoterapi aldığı için hasar oluşmuş sperm sayısı ve hareketliliği çok azdı

Rica ederim. amin sizinde kolaylıkla olumlu sonuçlanır inşallah sormak istediğiniz bişey olursa yazarsınız

ben besmialemden hiç memnun kalmadı kimseye tavsiye etme dr osman şevket süratsız biri oraya vereceğm parayı ehli güzel doktora gidin

Rica ederim. amin sizinde kolaylıkla olumlu sonuçlanır inşallah sormak istediğiniz bişey olursa yazarsınız
Çok sağ olun. Ne zaman transfer olacaktınız? Bir de yumurta toplama işleminiz ne zaman gerçekleşmişti?
O işlem fiziki olarak en zor aşaması anladığım kadarıyla. Hafif anestezi altında oluyormuş sanırım. Uyanmanız, kendinize gelmeniz ne kadar sürmüştü ve ağrınız, kanamanız oldu mu sonrasında?
Geçen hafta HSG çektirirken bile bekleme odasında biraz korkup ağlamaklı oldum Bu aşama beni biraz korkutuyor.

Benim sürecim bu ay bayram tatili dolayısıyla başlayamayacak. Haziran ayındaki regl dönemimde başlayacak.

ben besmialemden hiç memnun kalmadı kimseye tavsiye etme dr osman şevket süratsız biri oraya vereceğm parayı ehli güzel doktora gidin
Tüp bebek tedavisi mi görüyordunuz? Yanlış anlamayın ben pek takılmıyorum doktorların, sağlık çalışanlarının güler yüzlü olmamasına.
Hakaret eder gibi bir konuşması, davranışı olmadığı sürece benim için sorun değil.
Herkesin kötü günleri, zor zamanları olabilir. Önemli olan mesleğinde nasıl biri olduğu benim için.

30 martta opu oldum hafif anestezi verdiler ne kadar sürdü bilmiyorum ama eşim çok kalmadın dedi uyandım 30-40 dk dinlendim sonra çıktık bir iki gün ağrım vardı bir iki damla kanamam oldu o kadar 5. Gün adet oldum şimdi 2. Adeti bekliyorum transfer için başlıcaz. 12 yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne geldi. İğneleri falan da anlaşmalı oldukları eczaneden aldık onlar hastaneye kadar getirdiler. Merak etme hiç biri korkulacak işlemler değil hepsi umut dolu hep dua et merak etme

ben 4 defa tüp bebek tedavi gören biri olarak söylüyorum artık çok tecrübeli oldum zor işler ama ben bezmialede 3 yumurtam toplandı 3 günün toplama günü biri öldü dedi 2 tanesini transfer günü bana dedi kş bir tane kaldı berbat bir tedavim oldu orda dr pınar özcan vardı o çok iyiydi ben bülent tıraştta müstecep kavrut ve aret kamar tedavi oldum şimdide ben cem çelikte başlıcam bayram sonra gün aldım

Opu işleminden sonra ilaç kullandınız mı peki? Anladığım kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyormuş. Transfer için beklediyseniz ilaç kullanımına gerek kalmamıştır diye düşündüm. Bilgim yok, hatalıysam lütfen düzeltin.
Bir de transfer için siz mi beklemek istediniz? Burada taze transferlerle ilgili olumsuz şeyler okudum. Bende de taze transfere karşı bir ön yargı oluştu :/
Transferden sonra da ilaç kullanımı devam ediyormuş galiba bir de.
Umarım rahat geçer süreçlerimiz de güzel sonuçlar alırız.

Doktor peki bu durumla ilgili bir açıklama yaptı mı, neden böyle olmuş?

Sadece okurken bile insanın ruhu daralıyor. Gerçekten zor işler. Sabır diliyorum. Sayenizde ben de bir doktor daha öğrenmiş oldum. Umarım olumlu sonuç alırsınız.

taze transfer sakın olmayın bana yumurta kaliten düşük dedi kestirdi ne diğcek doktorlar bizi anlasalar zaten iyi davranırlar açıkcası

Opudan sonra antibiyotik kullandım 5 gün. en başından beri kullandığım d vitamini b12 magnezyum birde pcositol ( pcos var bende hafif o yüzden) diye takviyeler hala da devam ediyorum iki adet beklicez diye doktorum kendi söyledi taze transfer yapmıcaz dedi ben de o ne dediyse güvendiğim için kabul ettim. En iyisini seçmeye çalışıyoruz hepimiz En iyi yerde olmak ve olumlu sonuçlar için uğraşıyoruz gerisi kısmet allah hepimizin yardımcısı olsun

Un ve şekeri de olabildiğince hayatımdan çıkarmaya çalıştım sağlıklı beslenmek yumurta ve rahim için çok önemli doktorum odasından her çıktığımda şeker yok tamam mı diye hatırlattı

`