Bebek Beslenmesi 'BEZSİZ BEBEK' bilen, duyan, uygulayan var mı ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beloved06

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
92
49
288
33
Arkadaşlar 'BEZSİZ bebek diye bisey var bebeğe yeni doğduğunda tuvalet alışkanlığı kazandırılıyor ve daha kolay oluyor . Bu eskiden uygulanan biseymis kapitalizm sistemiyle beze bağımlı ve kolayciliga alistirildik maalesef bebeğimizin sağlığı açısından da önemli bir durum..

merhaba, ben ilk defa duyuyorum gerçekten var mı böyle birşey:ukala:

biraz araştırdım internetten ama kumaşlardan mikrop fln kapmaz dimi çocuklar bilemedim şimdi :KK64:

Çocuk bezleri nekadar hijyenik ve sağlıklı ki? Hem altını hiç bağlamaya gerek yok o sadece bebeğin tuvaleti geldiğinde nasıl tepki verdiğini anlayabilmek için anne biraz fazla ilgili alakalı ve gözlemci olmalı

Arkadaşlar 'BEZSİZ bebek diye bisey var bebeğe yeni doğduğunda tuvalet alışkanlığı kazandırılıyor ve daha kolay oluyor . Bu eskiden uygulanan biseymis kapitalizm sistemiyle beze bağımlı ve kolayciliga alistirildik maalesef bebeğimizin sağlığı açısından da önemli bir durum..
Merhaba
Ben kızım 8,5 aylık olduğunda cesaret edip başladım. Ne kadar yakalayabilirsem götürdüm tuvalete.. 13-14 aylıkken çiş de diyordu ama bıraktı.. üstelemedim. şu an 17 aylık.. arada yine diyor..bence ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.. normal bir durum olarak algılıyor bebek tuvaleti..sürekli bez bağlayıp 18 aydan sonra direkt tuvalete eğitimi vermeye çalışmak bebekte korkmaya, tuvalet reddine sebep olabiliyor.. bezsiz bebek veya tuvalet iletişimi.. bence harika bişey

İntenette okumustum olabilir ama bence cok zor ilk zamanlar genelde emerken yapiyordu tuvaletini bebegim.
Bebege gore de farkedebilir.

Merhaba
Ben kızım 8,5 aylık olduğunda cesaret edip başladım. Ne kadar yakalayabilirsem götürdüm tuvalete.. 13-14 aylıkken çiş de diyordu ama bıraktı.. üstelemedim. şu an 17 aylık.. arada yine diyor..bence ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.. normal bir durum olarak algılıyor bebek tuvaleti..sürekli bez bağlayıp 18 aydan sonra direkt tuvalete eğitimi vermeye çalışmak bebekte korkmaya, tuvalet reddine sebep olabiliyor.. bezsiz bebek veya tuvalet iletişimi.. bence harika bişey
Aynen ne kadar erken o kadar
İntenette okumustum olabilir ama bence cok zor ilk zamanlar genelde emerken yapiyordu tuvaletini bebegim.
Bebege gore de farkedebilir.
Emdikten hemen sonra yapması kolaylaştırır aslında. Tabiki bez kullanmak kadar kolay olmayacaktır ama bence uğraşmaya değer

Back
X