BH-Istanbul,Dr.Oskui,Bogazici TIB Merkezi,Abdulkadir Göksel,Emre Ilhan,Naci Celik mi?

naz0007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
10
0
36
Almanya
Merhabalar ,
ben almanyada yasiyorum ve istanbulda burunumu ameliyat etmek istiyorum.
Benim burnum cok ama cok genis ve deriside kalin,onun icin hangi tecrübeli doktorda burnumu ameliyat etmek istedigimi tam bilmiyorum.
Lütfen bana yardimci olun.
Sizin tecrübelerinize dayanarak ameliyat olmak istiyorum.
Beverly Hills Istanbul ya Ibrahim Oskui ya Bogazici TIB Merkez ya Abdulkadir Göksel ya Emre Ilhan ya Naci Celik mi?
Ücret hakinda 2000-3000 Euro düsünmüsdüm.
Eger mümkünse gecirdigniz ameliyat sonrasi resim gönderin.
Tesekürler

merhaba canım, buradan resim göndermek olmuyor sen bizim sayfamıza gir ve resimlere bak.
ben abdulkadir göksel beye oldum ameliyatımı..

merhaba,
bu forumda gördügüm kadar herkes bogazici tib m. memnun...
ama niye ücreti okadar az?
bana mail de komple 1100 euro dediler...

cnm boğaziçimi dedi 1100 euro

evet aynen böyle:
Merkezimizde Burun Estetiği’nin ücreti 2000 TL +KDV dir.(KDV oranı %8 dir.) Bu fiyata ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme ve doktor ücreti dahildir.SSK,BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı estetik operasyon ve işlemler için herhangi bir ödeme yapmamaktadır.

evet aynen böyle:
Merkezimizde Burun Estetiği’nin ücreti 2000 TL +KDV dir.(KDV oranı %8 dir.) Bu fiyata ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme ve doktor ücreti dahildir.SSK,BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı estetik operasyon ve işlemler için herhangi bir ödeme yapmamaktadır.

bana da öyle gelmişti mail.ama fiyat daha da uygunmuş burçak hanım var orda onla görüşmeden ameliyat olma derim.:20:

arkadaslar sizin önerizi bekliyorum
BH-Istanbul, Dr.Oskui,Bogazici TIB Merkezi, Abdulkadir Göksel, Emre Ilhan, Naci Celik mi?

Benim suanki favorim

1.Abdulkadir Göksel
2.Veli Aslan
3.Emre Ilhan

digerlerini daha bilmiyorum,lütfen yardimci olun

emre ilhan ama cok genc...
tecrübesi var mi digerleri kadar?mesela veli aslan ya abdülkadir göksel gibi ....

emre ilhan ama cok genc...
tecrübesi var mi digerleri kadar?mesela veli aslan ya abdülkadir göksel gibi ....

bende senin gibi düşünmüştüm yani genç diye bir de pahalı olmasından güvenememiştim ama şekil olarak çok hoş burunlar yapıyor tabi veli bey gibi tecrübelimidir oda ayrı bir konu sırf veli bey tecrübelidir diye ona tereddütsüz oldum aklımda hiç şüphe yoktu.önemli olan aslında bir doktor ne kadar sıklıkta ameliyat yapıyor veli bey her gün nerdeyse kaç ameliyata giriyor ben ondan güvendim şimdilik memnunumda şiş olmasına rağmen ama emre beyin burunlarıda çok harika doğrusu..

bende senin gibi düşünmüştüm yani genç diye bir de pahalı olmasından güvenememiştim ama şekil olarak çok hoş burunlar yapıyor tabi veli bey gibi tecrübelimidir oda ayrı bir konu sırf veli bey tecrübelidir diye ona tereddütsüz oldum aklımda hiç şüphe yoktu.önemli olan aslında bir doktor ne kadar sıklıkta ameliyat yapıyor veli bey her gün nerdeyse kaç ameliyata giriyor ben ondan güvendim şimdilik memnunumda şiş olmasına rağmen ama emre beyin burunlarıda çok harika doğrusu..

senin resimlerin yok mu?
görmek isterdim...

eger nisan ayinda istanbula gelsem dr.veli aslan , dr.emre ilhan ve dr.abdülkadir göksel den termin alacagim...
hangisinden daha cok elektrik alsam hemen onda ameliyta girecegim....
umarim sonra pisman olmam...
dua edin lütfen iyi bir karar aligim...

senin resimlerin yok mu?
görmek isterdim...

eger nisan ayinda istanbula gelsem dr.veli aslan , dr.emre ilhan ve dr.abdülkadir göksel den termin alacagim...
hangisinden daha cok elektrik alsam hemen onda ameliyta girecegim....
umarim sonra pisman olmam...
dua edin lütfen iyi bir karar aligim...

bende yeni resim eklicem cnm ama eşim bekliyorum hep eklemeyi bilmiyorumda açıkcası.resimler cep telefonunda aktaramadım bir türlü...bencede kime güvenirsen ona ol cnm inanırmısın ben veli beyle doğru dürüst hiç konuşmadım bile ayaküstü gibi hep..şöyle olsun falan da demedim formda veli beye ameliyat olan arkadaşları görünce tereddüt etmedim hiç tek korkum narkozdu..burnumda bana yakışan oldu bence ama şu an kapalı teknik konusunda endişe ediyorum ama onunda sağlıklı olduğunu düşünüyorum.eğer zor bir burunsa kapalı teknik olmamalı diye düşünüyorum..benim burnum hep zor geldi bana bilmiyorum veli bey kapalı yaptı vardır bir bildiği elbet...

naz007 cim merhaba,

Daha öncede söylediğim gibi bende abdulkadir göksel beye ameliyat oldum ve real olarak tanıdığım tam 5 kişi var ona ameliyat olan.. Ben kendisine 5 referans ile gittim yani.. ve hepsini de bizzat canlı gördüm. bendoktorumu övmek kesinlikle istemiyorum kimse doktoruna kötü demez tabikide.. ben kendisinden çok memnunum oldukça tatlı dilli insana arkadaşça yaklaşan şakacı aynı zamanda işinde son derece iyi bir doktor oldna inanıyorum..
Neferalem arkadaşımız zor burun açık ameliyat olmalı dedi ve benim burnum oldukça zordu benim eski ve yeni fotolarıma bakıpda görebilirsin ve kendisi bana açık ameliyat uygun görmüş.. ben açık kapalı ameliyat nedir bilmiyordum ama şuan kendisi bana onu uygun gördüğü için çok mutluyum..
Göksel bey tamamen doğallıktan yana burunun yüze yakışmasına çok önem veriyor.. Belkide benim istediğim gibi çok kalkık ve kavisli bir burun yapsaydı şuan onun için bunları söylemiş olamayabilirdim :))
ben abdulkadir bey ile ilgili bildiklerimi bu şekilde paylaşmak istedim canım..
madem almanyadan geleceksin iyice araştır..dediğin gbi kafana en çok hangisi yatarsa onda karar kıl..
ayrıca nisan dan önce yaptırailirsen bence daha ii olur burunun toparlanması 1 ay sürer yaz tatilin kötü geçmesin daha önce yaptır ki yaza bomba gibi girrr :) herşeygönlünce olsunnnnnnnn :)) öpt:54:

naz007 cim merhaba,

Daha öncede söylediğim gibi bende abdulkadir göksel beye ameliyat oldum ve real olarak tanıdığım tam 5 kişi var ona ameliyat olan.. Ben kendisine 5 referans ile gittim yani.. ve hepsini de bizzat canlı gördüm. bendoktorumu övmek kesinlikle istemiyorum kimse doktoruna kötü demez tabikide.. ben kendisinden çok memnunum oldukça tatlı dilli insana arkadaşça yaklaşan şakacı aynı zamanda işinde son derece iyi bir doktor oldna inanıyorum..
Neferalem arkadaşımız zor burun açık ameliyat olmalı dedi ve benim burnum oldukça zordu benim eski ve yeni fotolarıma bakıpda görebilirsin ve kendisi bana açık ameliyat uygun görmüş.. ben açık kapalı ameliyat nedir bilmiyordum ama şuan kendisi bana onu uygun gördüğü için çok mutluyum..
Göksel bey tamamen doğallıktan yana burunun yüze yakışmasına çok önem veriyor.. Belkide benim istediğim gibi çok kalkık ve kavisli bir burun yapsaydı şuan onun için bunları söylemiş olamayabilirdim :))
ben abdulkadir bey ile ilgili bildiklerimi bu şekilde paylaşmak istedim canım..
madem almanyadan geleceksin iyice araştır..dediğin gbi kafana en çok hangisi yatarsa onda karar kıl..
ayrıca nisan dan önce yaptırailirsen bence daha ii olur burunun toparlanması 1 ay sürer yaz tatilin kötü geçmesin daha önce yaptır ki yaza bomba gibi girrr :) herşeygönlünce olsunnnnnnnn :)) öpt:54:

merhaba,
sana cok tesekür ediyorum,inanirmisin mesajin bana iyi geldi...
umarim iy bir dr secimi yapmis olurum...
bazi sorunlar olmasa (konaklama ...)hemen gelirim ama biraz sabr etmem lazim...
dua larinizi eksik etmeyin...

Back
X