BH-Istanbul,Dr.Oskui,Bogazici TIB Merkezi,Abdulkadir Göksel,Emre Ilhan,Naci Celik mi?

Ben de doktor araştırıyorum burun ameliyatı için.... Ancak benim burnum bayağı sorunlu doğrusu. İstanbulda olduğum için şanslıyım birkaç dokorla görüştüm ve sonunda Abdülkadir Göksel'e karar verdim. İki burnunu yakından gördüm ve çok doğal olmuşlardıi Almanya'dan gelen bir hastasıyla yarım saat sohbet ettim görüşmek için beklerken ve bir hafta sonra kızın yüzünde ameliyattan eser yoktu ben inanamadım bir hafta önce ameliyat olduğuna ve ertesi gün uçağa bineceğine. Doktor bey her burnun riskinin farklı olduğunu burun cildinin ve kıkırdak kemik yapısının özelliklerinin sonucu etkilediğini anlatı ve anlattıkları bana çok gerçekçi geldi. Daha önce gittiğim bir doktor sonucun çok iyi olacağını söylemişti ve hiç risk yok gibi davranmıştı. Aslında düşündüğümde çok rahatlatıcı idi ama gerçekçi bulmadım. Yani aslında bu iş riskli bir iş ama bizim elimizden gelen en azından riskleri azaltmak yani doğru doktoru seçmek. Ben şimdilik seçimimin iyi olduğunu düşünüyorum umarım sizin ameliyatınız da dileğiniz gibiolur...

ben bogazıcı tıp merkezı nejdet beye amelıyat oldum bır hafta oldu yuzumde morluk yok sadece hafıf sarılık kaldı,hızla duzelıyor herşey..çok memnunum doktorumdan çok şirin bırı yaaa

ben bogazıcı tıp merkezı nejdet beye amelıyat oldum bır hafta oldu yuzumde morluk yok sadece hafıf sarılık kaldı,hızla duzelıyor herşey..çok memnunum doktorumdan çok şirin bırı yaaa

merhaba canim..umarimmm hersey istedigin gibi olmustur yeni burnusunla resimlerin koyarsan cok sevinirim...

Ben Abdülkadir Göksel'e ameliyat oluyorum bu ayın sonunda. Ayrı ayrı yerlerden çok iyi tavsiyeler aldım ve yaptığı burunların birkaç tanesini gördüm son derece doğal ve yüzlerine çok yakışmıştı.

Kesinlikle Naci çelik..Bundan 4 yıl önce ona estetik oldum..18 yaşındayken sadece kemik olduğu için amleiyat olmuştum-estetik dışı-ama şişme-morarma -ağrı cok kötuydu çokk..Bundan 4 yıl önce tekrar aynı amelıyatı olmam gerektı,hazır olmuşken estetik de yaptırayım dedim ve aynı gün çıktım hastaneden ancak ne şişme oldu ne agrı..üstelik o kemerli burnum gitti yerıne fıstık gibi bir burun geldi..ne düşme oldu ne bişi-kı bundan korkuyordum,en ıyısı de benı uzun zamandır görmeyenler yaaa nolmus sana dıyolar cok guzel olmussun dıyolar ama estetık oldugum belli olmuyor..isteyenlere burun fotomu yollayabılırım..Bu ay bı arkadasımı da nacı beye yönlendırıcem ,tek bı dezavantajı var bıraz tuzlu..sanırım 7 bin tlye falan maolmustu tahlıller vs harıc 4 sene once..şimdiki durumu bilmiyorum ama kendı burnum gibi...degdı mı?evet,degdı her kurusuna

naz0007 ameliyat oldun mu kime yaptırdın burnunu çok merak ediyorum memnun musun aynısorun bende de var ama karar veremiyorum

hepsı cok iyi ama ben okuduklarımdan dolayı en cok naci çeliğe guvendım ama bu ısler okumakla bıtmez tabı..sana en guzel klavuz yaptıgı burunlara bak mutlaka cnm,en guzel bu sekılde anlarsın sana en cok uyanı..

Merhabalar ,
ben almanyada yasiyorum ve istanbulda burunumu ameliyat etmek istiyorum.
Benim burnum cok ama cok genis ve deriside kalin,onun icin hangi tecrübeli doktorda burnumu ameliyat etmek istedigimi tam bilmiyorum.
Lütfen bana yardimci olun.
Sizin tecrübelerinize dayanarak ameliyat olmak istiyorum.
Beverly Hills Istanbul ya Ibrahim Oskui ya Bogazici TIB Merkez ya Abdulkadir Göksel ya Emre Ilhan ya Naci Celik mi?
Ücret hakinda 2000-3000 Euro düsünmüsdüm.
Eger mümkünse gecirdigniz ameliyat sonrasi resim gönderin.
Tesekürler

bende senin gibi ayni durumdayim ..bende almanyada yasiyorum ve kararimi verdim ya sen?

Back
X