Iste darbe operasyonu oldugunu burdan anlıyoruz. Amerikaya neymis bizim ic isimizden. Kendi yolsuzluklarina baksin onlar. Secilmis hükümeti devirmeye kalkmasinlar!!!11!!!111
Evet karismasinlar ne gerek var2 yıl önce yolsuzluk yalandı, şimdi iç işimize ne karışılıyor oldu. :)
bu özel değil genel genel.Evet karismasinlar ne gerek var
Ama calisiyorlarrrr!!!!!! Hem siz ne zaman bu kadar guzel yollar kopruler gördünüz. Lütfen Marmarayi da kullanmayin. Hep elestiri hep eleştiriValla aslinda bizim icislerimiz onlarin icislerine karisinca boyle oldu.. Zarrab'in elinin kiriyle ne isi var elin Amerikasinda.. Gitmesinler efendim..
Hizmet getiriyorlar memlekete neden comak sokuyorsunuzbu özel değil genel genel.
Efenim onlar da Bogazici Koprusu ile Fatih Sultan Mehmet Koprusunu, bir de Galata, Unkapani ve Ataturk koprulerini kullanmaktan vazgecerlerse bu konuda anlasabiliriz, neden olmasin?Ama calisiyorlarrrr!!!!!! Hem siz ne zaman bu kadar guzel yollar kopruler gördünüz. Lütfen Marmarayi da kullanmayin. Hep elestiri hep eleştiri
Yol yaptık, köprü yaptık... Pardon bir de kullanılamayan Havaalanı yaptık. Çünkü çok büyük hizmetler terör örgütü ile başa çıkamadı. hatta ve hatta o kadar büyük hizmetler ki istikrar devam ediyor. yoksa 1 gün şehit vermemek olur mu?Hizmet getiriyorlar memlekete neden comak sokuyorsunuz
Bende arguman bitti. Bu kadar Akpli taklidi yapabiliyorumEfenim onlar da Bogazici Koprusu ile Fatih Sultan Mehmet Koprusunu, bir de Galata, Unkapani ve Ataturk koprulerini kullanmaktan vazgecerlerse bu konuda anlasabiliriz, neden olmasin?
Beceremiyorsun..Bende arguman bitti. Bu kadar Akpli taklidi yapabiliyorum
Vallahi beceremiyorum amaBeceremiyorsun..Bak ben burda bir gun AKPli taklidi yapsam aninda trolluk teklifi gelir, hemi de yuksek fiyata..
Yok kiz ben yaparsam sonra kalkip ciddiye alip kendimi doverim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?