bhcg 19,03 inşallah ikinci bebeğim :)

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
9 aylık korunmayı bırakma sürecinden sonra bir düşük ardından nihayet inşallah ikinci bebeğime hamileyim :) adetim é henüz 6 gün var stresli bir yerde çalıştığım için erkenden öğrenip önlemini almam gerekiyordu.ama bu kadar da erken öğreneceğim aklıma gelmezdi demek ki erken döllenme oldu.rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Hayırlı olsun değerlerinin yükselmesi ve kucağına alacağın günleri görmen dileği ile temenni ediyorum :KK51: darısı başıma ve isteyen herkese inşallah :KK37:

öncelikle tebrik ederim :KK19: sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu öğrenebilirmiyim :KK19::) Benim 8 ocak hesaplayıcıda 15 ekim çıkıyor kan testi vermeye cesaret edemiyorum idrarda çıkar m ki

öncelikle tebrik ederim :KK19: sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu öğrenebilirmiyim :KK19::) Benim 8 ocak hesaplayıcıda 15 ekim çıkıyor kan testi vermeye cesaret edemiyorum idrarda çıkar m ki
Çok sağolun :) Son adet tarihim 7 ocak ovulasyon günüm 20 ocak
Beklenen adet tarihim 5 Şubat. Ben mecburiyetten umutsuzca gittim kan testine çalışma.Şartlarımdan dolayı. Şimdi.de.her An diken üzerindeyim bir şey olur mu değer düşer mi diye.bence siz bekleyin bir hafta sonra yapın tam olsun :)

Çok sağolun :) Son adet tarihim 7 ocak ovulasyon günüm 20 ocak
Beklenen adet tarihim 5 Şubat. Ben mecburiyetten umutsuzca gittim kan testine çalışma.Şartlarımdan dolayı. Şimdi.de.her An diken üzerindeyim bir şey olur mu değer düşer mi diye.bence siz bekleyin bir hafta sonra yapın tam olsun :)
uuff bekleyemiyorum bekledikçe saçmalıyorum. Az önce çamaşır suyuyla idar testi yaptım durum o kadar vahim :KK47:

Benim adet günümde daha az cıkmıştı şimdi daha yüksek senin 6 gün olmana rağmen çok iyi bence yukselecektir hayırlı olsun :)

uuff bekleyemiyorum bekledikçe saçmalıyorum. Az önce çamaşır suyuyla idar testi yaptım durum o kadar vahim :KK47:

Canım o test çıkmıyo bence. Ben 6 haftalık hamileyim daha bugün sırf merakımdan yaptım biraz bile köpürmedi. Hiçbir şey olmadı yani.

Canım o test çıkmıyo bence. Ben 6 haftalık hamileyim daha bugün sırf merakımdan yaptım biraz bile köpürmedi. Hiçbir şey olmadı yani.
Canımsın üşenmedin denedin mi :KK19: Zaten ciddiye alarak denemedim canım. Yani çamaşır suyuyla testlerden bile önce anlaşılsa erken gebelik testlerinde çamaşır suyu kullanılırdı :KK58:

Bugün ki test sonucum da 75. Yani iki katından fazla.Adet ime hala dört gün var :)
Maşallah artmaya devam ediyor :) Hep böyle olur inşallah ben daha test yaptırmadım suan ne durumda bilmiyorum.

Canımsın üşenmedin denedin mi :KK19: Zaten ciddiye alarak denemedim canım. Yani çamaşır suyuyla testlerden bile önce anlaşılsa erken gebelik testlerinde çamaşır suyu kullanılırdı :KK58:

Hahaha :):):) evet kesinlikle canım çok haklısın :) bence Gününü bekle sonra erken gebelik testi yaparsın inşAllah :)

X