Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bana dua edin değerim yükselsin bu seferAdetten onceki testin sonucumu bu cnm onemli olan ilk deger degil ki onemli olan degerin iki katina cikmasi kesela benim ilk degerim adetten 3 gun once 95 di ama dustu 8.haftada kurtaj oldum benim de kese gorunmedi bu degerle hayatta gorulmez zaten anca 10000 15000 flnda yanlista yazmiyim bazilari 18000 de goremio adetten bi iki hafta sonra anca gorunur kese suan sadece kanda belli olur bide vajinal ultrasonda
Merhaba testi ne zaman yaptırdığınız önemli benim ilk değer 17 çıkmıştı adete 10 gün vardı, dün yaptırdım 2040 çıktı ama tabi kese için hala bekliyorumKızlar kese görünmedi..bu beta hcg değeri çok az bende... diğer sefer de böyleydi düşük yaptım Çıkar mı ? Kese görünür mü??
Onu hesap edemiyorum inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin RabbimMerhaba testi ne zaman yaptırdığınız önemli benim ilk değer 17 çıkmıştı adete 10 gün vardı, dün yaptırdım 2040 çıktı ama tabi kese için hala bekliyorum
Şuana kadar katlandı inşallah böyle devam eder bidaha gittiğimde görünmezse eğer vajinal ultrasonda baktırcam zatenOnemli olan degerin kac oldugu degil katlanip katlanmadigi.
O degerle kese gorunmez.
Hcg 1500'u gecince vajinal ultrasonda gorunur.
İnşallah canımOnu hesap edemiyorum inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim
Ben 28 ile ogrendim.Şuana kadar katlandı inşallah böyle devam eder bidaha gittiğimde görünmezse eğer vajinal ultrasonda baktırcam zaten
Yok yok öyle bi diretmem yok esasında kese görünmeyince ben durumun kötüye gittiğini düşündüm sonradan doktor kan testi sonucu çıkınca arayıp bilgilendirdi öyle olunca baktıramadım tabi ayın 10 unda gidicem. Bu sefer görünmezse vajinalde baktırırım diye düşündüm Hayırlı olsun sizede bu aradaBen 28 ile ogrendim.
3200'lerde vajinalde gorundu kese.
Hicbir zarari yok. Illa karindan gorucem diye diretmeyin yani.
Anladim. Insallah bir dahaki sefere siz de gorursunuz keseyi.Yok yok öyle bi diretmem yok esasında kese görünmeyince ben durumun kötüye gittiğini düşündüm sonradan doktor kan testi sonucu çıkınca arayıp bilgilendirdi öyle olunca baktıramadım tabi ayın 10 unda gidicem. Bu sefer görünmezse vajinalde baktırırım diye düşündüm Hayırlı olsun sizede bu arada
2 gunde 2kata yakin artiyosa iyi canm. Benm 16idi degerimKızlar kese görünmedi..bu beta hcg değeri çok az bende... diğer sefer de böyleydi düşük yaptım Çıkar mı ? Kese görünür mü??
Ayy süper çok sevindim Allah sağlıklı kolay Doğum nasip etsin inşallah Darısı başımızaAnladim. Insallah bir dahaki sefere siz de gorursunuz keseyi.
Tesekkur ederim bu arada biz yolun sonuna geldik artik :)